Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bartek ja rozumiem że tobie bezlustra nie pasują i szukasz dziury w całym ale pisanie, że ktoś się frustruje pracą ze szkłami EF na ML to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. To nie pracuj - nikt Cię do tego nie zmusza ale błagam nie przenoś swoich frustracji na resztę populacji ...
    ale ja nie jestem sfrustrowany. bo to znaczy co innego niz poirytowany.

mam dwa korpusy, ktore mi bardzo odpowiadaja i do nich (nad)komplet wiecej niz odpowiedniej optyki. sfrustrowany jestem co najwyzej go* pogoda, krotkimi dniami i nadmiarem roboty. no ale to nie jest wina Canona.

co mi sie nie podoba w przypadku Canona, i co uwazam za irytujace, to wypuszczanie z premedytacja niedopasowanych do siebie elementow systemu. stresowac mnie to nie stresuje.

i w ramach sprostowania: ja nie mam problemow z bezlusterkowoscia. mam problem z g* niedopracowanymi aparatami jak M5, gdzie zabraklo wizji zrobienia z tego narzedzia do pracy dla fotografa. a poza tym nie chce bezlustra jako aparatu, ktory zabieram w dwutygodniowa podroz, bo pod tym wzgledem 6D2 pozostaje bezkonkurencyjny (z GPSem i ladowaniem jednej baterii dziennie max). natomiast jak najbardziej moglbym miec uczciwe bezlustro, nawet z nakreconym na stale adapterem, jako podstawowy korpus do landszaftow - szczesliwie (dla mojej karty kredytowej) poki co nie ma wlasciwego modelu...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 03-12-2020 o 20:13
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów