Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Dokładnie bedą odpowiedniki serii xx, xxx moze nawet xxxx.
    Ale to xx,xxx czy xxxx raczej implikuje koniec linii M. Inaczej to zupełny bezsens.

Swoją drogą jestem ciekaw jak obecnie wygląda sprzedaż segmentu xx-xxxx. Miałem wrażenie, że tu, poza jakimiś niszami, w zasadzie też królują smartfony.

p,paw
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    Ale to xx,xxx czy xxxx raczej implikuje koniec linii M. Inaczej to zupełny bezsens.

Swoją drogą jestem ciekaw jak obecnie wygląda sprzedaż segmentu xx-xxxx. Miałem wrażenie, że tu, poza jakimiś niszami, w zasadzie też królują smartfony.

p,paw
    Wątpię aby ubito tak łatwo serie m. To inny segment i inne przeznaczenie. Dodatkowo bardzo dobrze się sprzedaje...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Wątpię aby ubito tak łatwo serie m. To inny segment i inne przeznaczenie. Dodatkowo bardzo dobrze się sprzedaje...
    No też tak myślę. Po prostu zastanawiam się jaka by była róznica pomiędzy takim xxxD w wersji bezlusterkowej a na przykład takim M50 czy okilicach.

p,paw
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Mój cały zestaw M (to co mam w stopce) jest lżejszy niż C70-300L z adapterem. To na prawdę inny sprzęt niż FF. Konsekwentnie zaprojektowany jako mały i lekki.
    Tylko dlatego mam ten zestaw.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Mój cały zestaw M (to co mam w stopce) jest lżejszy niż C70-300L z adapterem. To na prawdę inny sprzęt niż FF. Konsekwentnie zaprojektowany jako mały i lekki.
    Tylko dlatego mam ten zestaw.
    moj 80D z 70-300 II jest lzejszy od 70-300 L z bejma i konsekwentnie zaprojektowany (80D), zeby obslugowo dzialal dokladnie jak normalny aparat. de facto z 6D2 to jest genialny combos - identyczne obslugowo klamki, tylko matryca mniej lub wiecej wycina z obiektywu
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów