o jeju, kombinujesz jak koń pod górkę.
Kupujesz tani wielki format z rollkasetą. i lepiej.
Po ludzku pokłony, przesuwy, ciągły podgląd na matówce...
no pewnie ze kombinuje, ja chce miec wygode ts'a i cene tamrona ;-) hahaha.. nie wiem co z tego wyjdzie i za ile ale jak bys wrzucil jakies "foto" linki do wielkiego z rollkaseta to bym przemyslal moze sprawe.. z tym ze ze standardu w srednim zrobi mi sie super tele na aps-c pewnie kolo 200mm lub wiecej... nie liczylem dokladnie
dzisiaj bawilem sie w trakcie fotografowania mostu
sven wez tego tsa i przyjedz do wa-wy na plenerek ... z checia cie oprowadze moze industrial w halach ursusa? albo wiezowce? no moglo by byc ciekawie ;-)
mam duza ochote na sfocenie budowy obok dworca, tse sie do tego swietnie nadaje. niestety, teraz przez pol roku mam sluby co sobote i nie wiem kiedy uda mi sie wyrwac do wawy. jak pojade to sie odezwe do CiebieZamieszczone przez Jac
![]()
No to jestesmy umowieni ;-)...
BTW. kolo dworca to juz prawie po budowie...ale jest kilka inncyh ;-)
he... czy to przypadkiem nie nowa droga krajowa nr 1 w kierunku Cieszyna, która to droga powinna być już dawno gotowa?Zamieszczone przez sven
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Nie. to most w milowce na nowej drodze do Zwardonia, ktora tez powinna byc dawno gotowa![]()
no ten most w milówce a raczej nad milówką jest niezły.... duża inwestycja.... a szkło faktycznie daje wielkie możliwości
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....