Kurki, foczki, whatheverZamieszczone przez pazurek
![]()
Kurki, foczki, whatheverZamieszczone przez pazurek
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
panowie nie straszcie mi żony, bo nie przyciągnę![]()
Hmm, czwartek mam wolny, a w środę mogłbym przybyć dopiero koło 16-tej. Tylko nadal nie wiem co i gdzie.
Kuba, a Twoja zona to sie boi kurek czy foczek? :>
canis_lupus, no i przyznaj, nie wiesz tez kiedy. Mowimy o SOBOCIE 3-go czerwca.![]()
O mnie to oczywiscie zapomnieli ;(
A serio - jak dam rade to sie pojawie![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
hmm sobota... jak nie wpadnie mi sesja na battle'a to moge przyjechac :P ale to zalezy od czasu mojego kumpla bo przecie ja mu nie bede ustalał kiedy i o ktorej![]()
To może się zobaczymy.. wybieram się z rodzinką w sobotę do krakowa (zależy od pogody) i potem może do zoo, ale w okolicach południowych przez rynek się przewinę ..
Pozdr
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
aktualizuje liste, wiem ze niepewna bo kazdemu moze cos wypascale w ogolnym zarysie wyglada tak:
1. Pazurek
2. birez
3. Gonzo44
4. Kubaman
5. Iza
6. thorin himself
7. Venio
8. ep09gregory
9. canis_lupus
10. ripek
11. arturs
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Jak napisałem zależy od pogody i od małych - 3 i 6 lat ma czasem swoje prawa ;-) ale jak będzie pogoda i beda zdrowe to jestem na 100% - dzieciaki mają obiecaną na dzień dziecka wycieczkę do zooZamieszczone przez thorin
Pozdrawiam
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
f*k*j sie :P wole w pracy siedziec niz zebys mi potem wypominal ze zalatwiles demo do focenia.![]()