Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: [Kraków] 3 czerwiec - Piwo !

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie [Kraków] 3 czerwiec - Piwo !

Witam wszystkich...

Planujemy sie spotkac w starym zlotowym towarzystwie, konkretniej:

1. Pazurek
    2. birez (koniecznie przez male b)
    3. Gonzo44
    4. Kubaman
    5. Iza
    6. thorin himself
    7. Venio, choc sam jeszcze o tym niewie

jezeli ktos ma dosc gadania o elkach i mocnych punktach obrazu zapraszamy do wypicia piwka w doborowym towarzystwie (moze nawet niejednego). Przy takim towarzystwie nie mozna sie nudzic zapewniam poprowadzi nas przeowdnik beerez, jak zwykle w twarzowym czerwonym kasku ochronnym (birez oi !)

pozdrawiam
    krzysiek
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał Awatar ep09gregory
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

podajcie jakies konkrety gdzie sie umawiacie i o ktorej chtnie wpadnen jesli mozna
    Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII

Miasto
    Silesia

Domyślnie

jasna sprawa, w poniedzialek lub wtorek postaram sie zamiescic wiecej konkretow...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

ooo Iza
    To na pewno nie moze mnie zabraknac

Natomiast od prowadzenia sie niechybnie wymigam, gdyz kask mi zaginal, a bez niego nie czuje sie wystarczajaco wladczy

A co do szczegolowszych planow, to osobiscie cos mi chodzi po glowie ale to powiem jak mi sie uda pewien fakt potwiedzic... I'll be back :]
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie zaginal, tylko zes go rzucil w moim kierunku a ja zdazylem uskoczyc. :P

A oprocz tego piwa to mamy jakies plany bardziej fotograficzne? W sensie nie tylko dyskutowanie o szklach i puszkach?

Acha, no i o ktorej mniej wiecej jest planowane spotkanie? Date znamy od wielu miesiecy, a godzine? Na tydzien przed to juz mozna by ustalic chyba? Spotkanie raczej wieczorne?

Miasto
    Silesia

Domyślnie

eeee, jak wieczorne to mnie nie ma o 18:30 (ostatni autobus), chyba ze ktos ma mozliwosc przenocowania thorina spotykamy sie okolo 13-14 i idziemy sie napic piwka, jak juz pisalem NIE zamierzam gadac o puszkach i lensach plany fotograficzne ? jakies propozycje ?

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Aaa kurde no wlasnie ja znowu lece po lebkach, niech mi ktos cos przepisze na koncentracje i czytanie ze zrozumieniem.

Jasne tho, napisz teraz ze Cie nie ma i w ogole, najpierw umawiasz sie miesiacami a potem nagle Ci godzina przeszkadza. :P

Spoko, jesli dozyje 3-go to postaram sie zalatwic sobie caly wolny dzien. Plany fotograficzne? No ja ostatnio pstrykam rozne zabytki wiec sie moge przejsc trasa podobna jak na ubieglym zlocie w Kraku, z tym ze podejrzewam ze reszta ekipy nie bedzie zainteresowana (tym bardziej ze wiekszosc bedzie z Krakowa).

Na szczescie z birezem powoli lapiemy doswiadczenie w wynajdowaniu atrakcji, moze cos na sobote sie znajdzie. Jakas manifestacja albo inna tam parada nierownosci. W ostateczniosci mozna robic sobie nawzajem portrety stolikowo-barowe czy cos.

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek
    Aaa kurde no wlasnie ja znowu lece po lebkach, niech mi ktos cos przepisze na koncentracje i czytanie ze zrozumieniem.

Jasne tho, napisz teraz ze Cie nie ma i w ogole, najpierw umawiasz sie miesiacami a potem nagle Ci godzina przeszkadza. :P

Spoko, jesli dozyje 3-go to postaram sie zalatwic sobie caly wolny dzien. Plany fotograficzne? No ja ostatnio pstrykam rozne zabytki wiec sie moge przejsc trasa podobna jak na ubieglym zlocie w Kraku, z tym ze podejrzewam ze reszta ekipy nie bedzie zainteresowana (tym bardziej ze wiekszosc bedzie z Krakowa).

Na szczescie z birezem powoli lapiemy doswiadczenie w wynajdowaniu atrakcji, moze cos na sobote sie znajdzie. Jakas manifestacja albo inna tam parada nierownosci. W ostateczniosci mozna robic sobie nawzajem portrety stolikowo-barowe czy cos.
    No ludzie, dni Krakowa sa !
    http://www.krakow.pl/kalendarium/?MO...how&IM_ID=2987

Smoki, kurki, szlachcice, te sprawy.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mmmm... kurki....

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek
    Mmmm... kurki....
    Kurki, foczki, whathever

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów