Tylko nie "zalatwiles" ! Bo pozniej pojdzie plota, ze birez maciwoda organizuje manifestacje.Zamieszczone przez pazurek
Ja tylko przekazuje newsa, wujku dobra rada :P
Tylko nie "zalatwiles" ! Bo pozniej pojdzie plota, ze birez maciwoda organizuje manifestacje.Zamieszczone przez pazurek
Ja tylko przekazuje newsa, wujku dobra rada :P
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
a mnie niestety w Krakowie wtych dniach nie bedzie ... albo Bielsko i zawody strzeleckie albo Rzeszów...i trening strzelecki
Ok, Sobota. Ale gdzie? Rynek, Kazimierz? Moze jakas konkretna knajpka?
hymmm ja chce sie napic piwka, zreszta na wiecej chyba mi czasu nie starczy wiec obstawiam portrety barowe czyli testy szumow na iso 1600znasz jakas niedroga knajpke niedaleko rynku ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Polecam "Nic Nowego" na sw. Krzyza.Zamieszczone przez thorin
Jakis guinessik, czy inny strongbow.
A notabene, od ktorej jestes w kraku ? Bo to ze na browca idziemy popoludniem nie znaczy ze czegos wczesniej nie mozna bedzie zrobic.
ja moge byc nawet o 8 rano, mi to jest obojetne
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
thorin, no co Ty mowisz, bedziesz mial cyfrowa puche? :>
birez, nie wszyscy maja tyle pieniadzorow zeby sie poic trunkami po 10 zeta za miarke.![]()
jak wyciagne Venia to bede mial![]()
Nic nie poradze ze wole strongbowa, niz te inne badziewne chmielowe zupki, bleee :PZamieszczone przez pazurek
no to co Panowie o ktorej sie mam pojawic ? i jaka proponujecie knajpe ?ja sie dostosuje, byle moj portfel nie krzyczal ze umiera
z Kuba widzimy sie o 14
o 11 jest manifa, o czyms zapomnialem ? moze o 10 mnie sholujecie z dworca pkp ?