Nie bierzesz pod uwagę, że dla niektórych R może być lepszą puszką niż R6. Tak - mówię serio. Sam nie zamieniłbym mojego R na R6. Kiedyś go pewnie wymienię, ale gdybym miał wybierać z obecnych puszek Canona, to byłoby mi ciężko. Najbliżej do R5, ale pewnie skończy się kiedyś na czymś w stylu R6 mk3![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
I to rozumiem. Ja nie wiem, czy przy takiej promocji dla R62 bym tak zrobił, ale przynajmniej bym się zastanowił. Przy R6 nawet nie przyszło mi to do głowy.
Cały czas liczę, że R6 mk3 będzie miał matrycę ~32MP. I jeśli on już się kiedyś pojawi i będzie w podobnej promocji, to wtedy na pewno się zdecyduję![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
galeria.solti.pl
galeria.solti.pl
Ty z tą wielkością matrycy to na poważnie? XD Drukowałem b1 z eosa 6d i jakoś nie było problemów, i tak, nowa funkcja poprawiania rozdzielczości działa świetnie, tu masz na ten przykład zupełną ciekawostkę, zdjęcia z R6, zrobione sigmą 18-35/1.8, więc jeszcze dochodzi 1,6 cropa z 20 MPX, następnie funkcją super resolution w CR powiększone do trochę wiecej niż 30 mpx. Jakieś jeszcze mądre uwagi masz?
link do pliku
https://we.tl/t-Q3x3SgG6E3![]()