Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez fabinka Zobacz posta
    Naprawdę tutaj nie można nic życiowego napisać? Tylko same superlatywy?

Naprawdę tak ciężko zrozumieć, że komuś "nowości" mogą nie leżeć? Nowy AF jest fajny, ale nie jest doskonały, bo się czesto myli. Elektroczny wizner jest kiepski w porównaniu do optycznego. Niestety bez lustra nie ma wyjścia, musi tak być.

Jest wiele wad w tych nowych sprzętach, które troszkę na siłę próbuje się usprawiedliwiać.

Rozumiem, że tutaj wszyscy sikają, że R5/R6 jest supermega fajny, ale są też osoby takie jak ja, które uważają ten sprzęt za krok wstecz. Jakościwo i szybkościowo jest ok, ale sprzęt jest zbyt elektroniczny i odbiera szybkość działania.

Jestem po prostu niezadowolona i nie kupiłabym go ponownie. Po prostu. Zwykła opinia użytkownika, który jednak od zawsze używał lusterkowców.

Jeśli tutaj nie są mile widziane własne opinie na temat sprzętu, szczególnie te nie do końca pozytywne, to przepraszam.
    Zasada nr.1 - na grupie Canona można wyrażać tylko pozytywne opinie o aparatach i obiektywach Canona BTW - obecny tutaj użytkownik rojo z 3M (może się wypowie) robi głównie "repo" R6, czyli różne imprezy i koncerty z doskonałym rezultatem i jakoś nie słyszałem, aby narzekał na cokolwiek w R6 https://www.instagram.com/wojtekrojek/?hl=pl Tak więc Wojtkowi raczej ufam pod względem lepszej użyteczności R6 względem DSLRów, które miał wcześniej i raczej wina leży po stronie użyszkodnika, który nie przeczytał instrukcji Tak więc od instrukcji dotyczącej AFa w R6 proponuję zacząć -> https://cam.start.canon/pl/C004/manu...rive_0050.html
    Ostatnio edytowane przez candar ; 27-09-2021 o 12:39
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów