Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    To tak szybko po ok dwóch miesiącach działania na R6, pozdrawiam
    Fajnie, że się podzieliłeś swoimi doświadczeniami w tej materii. Mamy tu silne lobby Sony i kazdy plus Canona, to plus ujemny .

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Fajnie, że się podzieliłeś swoimi doświadczeniami w tej materii. Mamy tu silne lobby Sony i kazdy plus Canona, to plus ujemny .
    Właśnie tyle czasu jestem tu na forum więc stwierdziłem, że się podzielę moją skromną opinią

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez TPS Zobacz posta
    Potwierdzam, a pomiędzy Sony A9 a A9II różnica jest niewielka, chociaż A9II ma deczko lepsze ergo, ale nadal złe w porównywaniu do R6. To co mnie w R6 urzeka, to responsywny ekran, na którym zmieniam w lot, to co muszę podczas sesji.
    A9II ma lepszą ergonomię i wiesz co może nie każdy na to zwraca uwagę ale same guziki są większe i lepiej wykonane niż w A9, tak samo jak w przypadku A7rIV. Natomiast R6 to klasa sama w sobie i sorry Sony ale dawać taki ekran w modelach typu A9, A9II czy w body za ponad 30 tys czyli w A1 a ekran to jakaś kpina jest.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    A z jakim obiektywem używasz R6? Bo np. RF 100-500mm jest moim zdaniem o klasę lepszym obiektywem od 200-600. Oczywiście cena też jest "lepsza".
    na razie do R6 mam RF35 + RF Sami 85/1.4 + 100-400 II ale pójdzie na sell bo RF100-500 mam zamówione tyle że braki w magazynach

Uprawnienia umieszczania postów