Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    pelnej jakosci zdjecia masz tym jednym guzikiem?
    Nie wiem co ci mam odpowiedzieć.... no jakość jest lepsza od tego co mi daje telefon. Używam tego do wysyłania zdjęć np. na FB.

no i wlasnie z tym sie nie zgadzam. Rebele polegly nie z winy dodatkowej wagi, bo wiele osob na wakacje i tak z checia wzieloby dedykowany aparat.
    polegly przez to, ze wiele osob lapalo sie na tym, ze i tak focilo komorka tylko dlatego, ze zdjecia byly od razu gotowe do wrzucenia na kolchozy socjalne.
    Jak najbardziej możesz się nie zgadzać ale takie są realia. Mało komu już się chce targać dodatkowy apart jak ich zdaniem na ekranie ich telefonu zdjęcia są z*******e. Po co do tego oddzielny sprzęt. Jak zrobią sensowne zoomy w smartfonach to się to jeszcze pogłębi.

zgadza sie. tylko mnostwo osob na wakacje z checia zabralo to urzadzenie specjalistyczne. jakby ono 10 lat temu zapewnialo podstawowy kontakt ze swiatem i dawalo dodatkowe mozliwosci ("bokeh effect" nie wynalazl Apple , a mozliwosci "przyblizenia" sa lepsze w obiektywie niz kazdym jednym smarkfonie) to te Rebele by sie lepiej sprzedawaly. i mowimy tu o sporej roznicy w ilosci sprzedanych egzemplarzy...
    Powtarzasz się, to i ja się powtórzę .
    Smartfon jest czymś co i tak zabierasz ze sobą, niezależnie od innych rzeczy. Aparat nie. Jak smartfon zapewni Ci akceptowalną jakość zdjęć to po co zabierać aparat - nim nie zadzwonisz, nie zagrasz w pajączka, nie przeglądniesz netu, sprawdzisz poczty etc. Sorry ale prościej tego już nie potrafię przedstawić. Cały świat tak to widzi, nawet firmy foto a Ty ciągle jakieś swoje teorie, że jakby wsadzili telefon do aparatu to by rozwiązało sprawę ... Moim zdaniem g...by z tego było, bo i tak końcowo ludzie by zostali przy smartfonach.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-11-2020 o 22:53
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów