Ale czego tu nie rozumiesz? Tak jak wczoraj pisałem to ta sama matryca, a połączenie linii 6 i 7 jest oczywiste, bo przy tych parametrach osobne body "sportowe" nie ma sensu.
Ale czego tu nie rozumiesz? Tak jak wczoraj pisałem to ta sama matryca, a połączenie linii 6 i 7 jest oczywiste, bo przy tych parametrach osobne body "sportowe" nie ma sensu.
Poczekaj jak sie ukaze.
kto sie martwi do przodu , ten sie martwi 2 razy.
wszystkie ostatnie premiery canona na tle konkurencji to bylo rozczarowanie , ale kazda seria ma swoj koniec. Wiec lepiej sie cieszyc ze to koniec starej serii a poczatek nowej , niz sie martwic ze to jej dalszy ciag.
co bedzie , to bedzie.
zaglosujemy kupujac lub nie.
wlasnie sie dowiedzialem ze powinenem wymienic czesc oprzyrzadowania hamulcowego w samochodzie. koszt ok 16000 pln. wiec co lepsze - zrezygnowac z samochodu czy z nowego aparatu ?
Raczej "czego Ty nie rozumiesz" rzekłbymJeśli dla Ciebie coś bazującego na technologii czegoś innego jest tym samym produktem - to nie mam więcej pytań.
Ja poczekam na testy
--- Kolejny post ---
Ja tam inwestuję w samochód (pękła mi sprężynaZmiana zarówno samochodu , czy też aparatu nie spowoduje , że będę lepiej jeździł i robił lepsze zdjęcia
![]()
Ostatnio edytowane przez candar ; 09-07-2020 o 14:49
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
"Equipped with a shutter unit that has achieved shutter durability of 300,000 actuations. You can choose to open or close the shutter curtain when the power is off" - nice
Wiedziałem , że jednak plotki się nie sprawdzą w 100% . Wizjer nie jest identyczny jak w r5
Cóż, trzeba będzie zbierać kasę i szukać kupca na R-kę.![]()
Za 12 tys. zł to niech sobie tego kastrata wsadzą głęboko wiecie gdzie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko