Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta

Wysyłka z: Global Warehouse + brak jakiejkolwiek informacji o stanie technicznym.

stałe miejscae pracy: Broniewskiego / Adres do doręczeń: Augusta Hlonda = szukaj wiatru w polu

https://allegro.pl/uzytkownik/hurt_i...ecommend=false
    "Ten sprzedawca oszukuje, postanowił podnieść cenę o 1000 zł po sprzedaży aparatu i obiektywu - pieniądze zapłacone. Odzyskałem zł, ale w sumie straciłem 70 Eur na wymianę waluty. This seller is cheating, he decided to increase the price in 1000 zl after the camera and lens were sold - money paid. I have got zl back, but in total lost 70 Eur for currency exchange."

"Nie otrzymałem produktu w zadeklarowanym terminie. W terminie 45 dni od zakupu kurier, odpowiedzialny za dostawę, nie otrzymał nawet przesyłki od sprzedawcy. Sprzedwca unika podawania jakichkolwiek wiążących terminów dostaw. Pomimo atrakcyjnej oferty cenowej, odradzam dokonywanie jakichkolwiek zakupów każdemu kto nie jest gotowy miesiącami czekać na dostawę lub dokonuje zakupów z myślą o jakimkolwiek terminie np. realizacji zamówienia (zawodowych), urodzin, wakacji itp."

"Aparat kupiłem końcem grudnia zgodnie z opisem powinien dojść max do 25 dni, niestety po 2 miesiącach dalej go nie było. Sprzedający tłumaczy się problemami logistycznymi. Prawie po 3 miesiącach dopiero otrzymałem zwrot pieniędzy. Nie polecam sprzedawcy chyba, że ktoś lubi długo czekać."

BTW - Canon EOS R6 z obiektywem 24-105 mm f/4-7.1 — zestaw zaawansowany za 950 USD https://www.ebay.com/itm/23420480121...QAAOSwT~1hUAK6 Informacje o sprzedawcy (O)
    Ostatnio edytowane przez candar ; 26-09-2021 o 19:31
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów