No wlasnie to musze potestowac i nabrac wprawy. Jak ze wszystkim. Na plus że jednak to działa i nic sie nie zepsulo, tylko nie do konca tak jak myslalem ze bedzie dzialacmoze z natywnymi szklami RF to wymiata, tego na razie nie sprawdze.
No wlasnie to musze potestowac i nabrac wprawy. Jak ze wszystkim. Na plus że jednak to działa i nic sie nie zepsulo, tylko nie do konca tak jak myslalem ze bedzie dzialacmoze z natywnymi szklami RF to wymiata, tego na razie nie sprawdze.
przy servo i detekcji oczu masz taki kwadracik na środku i nim sterujesz z Joya, nim też ustawiasz czy to osobę jedna czy druga na śledzić jak masz więcej niż jedną na zdjęciu. Krótko mówiąc pokazujesz co Cie intetesuje na zdjęciu. używasz tego?
Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka
![]()
Ostatnio edytowane przez s!wy ; 10-04-2022 o 12:55
pozdrawiam
Miłego dniamoja www
W R5 punktowym zaznaczam obiekt a nastepnie wciskam af-on. Pod nim mam ustawiony eye af.
A to jeszcze pytanie - jak macie ustawione pod przyciskiem eye-af? Bo ja mam tak, że przyciskiem wchodze do menu gdzie mam wybór, i tam zmieniam pokretlem nastaw czy ma byc sledzenie czy punktowy. Da się od razu wyzwolic eye-af? Pod przyciskiem mam tylko zmiane z servo na one shot.
Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8