Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

pelna zgoda z poprawka na: niewtorny tez
    Zobaczymy. Nie jestem taki tego pewny. Prawda jest taka że w ostatnich wielu latach nie licząc długich pro tele Canon nic specjalnego nie wyposcil fajnego pod EF. Zwłaszcza jeśli chodzi o stalki. Sigma ratowała i ratuje sytuację.

Szkła RF są świetne a plotki o kolejnych robią wrażenie: 14-21mm 1.4, 70-200mm 2.0, 300mm 2.0.
    Tylko mało kogo na nie będzie stać. A póki co Simg nie ma i nie wiadomo kiedy beda. A nie każdy chce ratować się adapterami jak ja.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    Prawda jest taka że w ostatnich wielu latach nie licząc długich pro tele Canon nic specjalnego nie wyposcil fajnego pod EF. Zwłaszcza jeśli chodzi o stalki. Sigma ratowała i ratuje sytuację.

Szkła RF są świetne a plotki o kolejnych robią wrażenie: 14-21mm 1.4, 70-200mm 2.0, 300mm 2.0.
    Tylko mało kogo na nie będzie stać. A póki co Sigm nie ma i nie wiadomo kiedy beda. A nie każdy chce ratować się adapterami jak ja.
    Buduje się linia tańszych szkieł RF: 35, 50, 85 - Macro, IS. Osobiście nie widzę jakiegoś wielkiego zainteresowania. No powiedzmy trzeba zaczekać aż się ostatecznie rynek zapełni bo np. 50 jakoś nie może wyjść.
    Sigma i Tamron potwierdzają wypuszczenie swoich szkieł RF. Pewnie też kombinują czy dublować Canony tańszymi odpowiednikami czy zapełniać luki.
    Sigma wypuściła fajny zestaw jasnych stałek pod M i chyba zainteresowanie nikłe.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów