Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1559

Wątek: Canon EOS R6

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar rysz
    Miasto
    ~Warszawa

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    takie bla bla bla o guzikach... dobrze słyszałem ze zrobił 280 zdjęć na jednej baterii?
    Nie ma odpowiedzi czy wizjer laguje i jak spisuje się migawka elektroniczna w ciężkich warunkach. Pod vlogerów raczej niż fotografów ten review
    Obejrzałeś cały film? Było o czasie odczytu przy elektronicznej migawce.
    Poza tym było też o jakości obrazu, AF, stabilizacji i wielu innych aspektach, a Ty zapamiętałeś tylko guziki.
    A o baterii było tylko, że ZGODNIE ZE SPECYFIKACJĄ powinna wytrzymać 250 zdjęć PRZY 120 FPS W WIZJERZE. Ani słowa o tym, ile zdjęć w praktyce udało się zrobić i przy jakich ustawieniach, a liczba 280 się nie pojawiła.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Canon EOS R6

Cytat Zamieszczone przez rysz Zobacz posta
    Obejrzałeś cały film? Było o czasie odczytu przy elektronicznej migawce.
    Poza tym było też o jakości obrazu, AF, stabilizacji i wielu innych aspektach, a Ty zapamiętałeś tylko guziki.
    A o baterii było tylko, że ZGODNIE ZE SPECYFIKACJĄ powinna wytrzymać 250 zdjęć PRZY 120 FPS W WIZJERZE. Ani słowa o tym, ile zdjęć w praktyce udało się zrobić i przy jakich ustawieniach, a liczba 280 się nie pojawiła.
    no i po co mi takie review? Nie chodzi mi o czasy odczytu ale np o migotanie w świetle ledowym. Się robi review to się nie mówi ile powinno wytrzymać tylko ile się robi w rzeczywistości. Dla mnie bla bla bla nic więcej. Sorry.

Uprawnienia umieszczania postów