Czy mogłabym prosić kogoś z adminów o zmianę tytułu? Zakręciłam się i zapomniałam dodać CTJ przed numerkiem![]()
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na bilion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na bilion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć."
Terry Pratchett – Mort
Coś związane z rowerem ?
Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII
Nie, to nie ma nic wspólnego z rowerem.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na bilion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na bilion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć."
Terry Pratchett – Mort
Pamięć usb ?
Jak byłam mała to miałam taką spineczkę do ubrania![]()
Nie, nie jest to pamięć.
A spinka?
Nie, to także nie spinka. Mała podpowiedź: to coś co wyciągnęłam z Kinder Niespodzianki jakieś 20 lat temu - wyjątkowo praktycznie rzeczy tam wtedy wrzucali.
Terry Pratchett – Mort
Wieszaczek do przyklejenia na kafelek.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz