Moje blog.dobert.pl
mój trochę z braku laku, kiedyś musiałem założyć szybko pocztę email, wszystko normalne/fajne było już dawno zajęte więc spróbowałem początek imienia (Robert) i pierwszą literę nazwiska (Grxxxx), a że już takie nicki były pozajmowane dodałem drugą z nazwiska i rocznik. Potem jakoś tak zostało i wszędzie w sieci korzystam z takiego nicka bo na 100% nikt sobie drugiego tak głupiego nicka nie wymyśli - rejestracja na portalach przechodzi zawsze za pierwszym podejściemOczywiście w rzeczywistości nikt tak do mnie nie mówi
![]()
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 15-10-2008 o 20:31
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Imie i pierwsza litera nazwiska, a ze nazwisko malo orginalne wiec skonczylo sie na pierwszej literze.:grin:
Hmmm... ale czego oczekiwałeś? Niektórzy czytali Moby Dicka .... myślałeś, że będziemy pytać czy wyglądasz jak wieloryb czy co?? że od razu taki wniosek jak powyżej?jakbyś się Ahab nazwał czy Ismael to może bikt by się nie kapnął ale "moby" to raczej "oczywista oczywistość"
Ostatnio edytowane przez arturs ; 15-10-2008 o 21:48
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
ja dość mało oryginalnie... od nickaz podwórka i imienia
a że podobnie jak robgr85 na każdym innym forum używam tego nicka, to dlaczego nei na CB?
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
Jam jest DonBolano
Kolezanka w LO mnie tak ochrzcila, gdyz sie obracalem prawie wylacznie w zenskim towarzystwie (stad pewna parafraza DonJuana) - Bolano od nazwsika
Moby - ja czytam książkiOjca Chrzestnego ostatnio - tam też jest Don..
![]()
Moby ja również czytam ksiązki... jestem nałogowym czytelnikiem![]()
a mo nick od imienia i daty urodzenia.. kiedyś wymyśliłam taki na potrzeby bloga i tak zostało.. a teraz ludzie do mnie tak mówią...