Ze względu na to, że jestem kinomanem złożył mi się właśnie taki:
Roger - Roger Murtaugh (Danny Glover, Zabójcza broń)
Sway - Sara 'Sway' Wayland (Angelina Jolie, 60 Sekund)
Ze względu na to, że jestem kinomanem złożył mi się właśnie taki:
Roger - Roger Murtaugh (Danny Glover, Zabójcza broń)
Sway - Sara 'Sway' Wayland (Angelina Jolie, 60 Sekund)
Ja niestety dawno, dawno temu bylem zmuszony samemu wymyslić sobie nick, bo nikt nie był tak twórczy, zeby skleić coś dobrego:wink: z moim nazwiskiem nie ma to nic wspolnego, z imieniem też (bo rodzice mnie skrzywdzili:grinW szkołach wolali po imieniu, a na podwórku tak, że wole tego nie cytować:grin:. Potrzebowałem czegoś krótkiego, anglojezycznego, dwusylabowego, co fajnie brzmi i konczy sie na "er". Opcje były rózne: Viper, Sniper, Slider itp. W koncu stanęło na tym ostatnim ze wzgledu na moją inną pasję; ścigacze
Ogólnie moto, ale najbardziej te co mają współczynnik lepszy niż 1KM/kg.
PS: Z fotografią ma to tez coś wspólnego, bo firma LowePro ma model o nazwie "Lowepro Slider 30":wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
u mnie standardowo inicjały + cos co by je rozdzieliło a na koniec model rocznikowy---> MiK81
60D + 400D(BG-E3) + macro-kit + T17-50 2.8 + C50/1.8 + C85 1.8 + T55-200 + Samyang 8mm FishEye + 580 EX II + YN565EX + YN560 II + Phottix Strato II Multi + pomniejsze gadżety
mój nick wziął się od imienia![]()
nikt taki bom lekarzem jest![]()
hmm...
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
mój powstał dawno, dawno temu. Gdzieś wyniuchałem fahrenheita diora w tłumie i potem szukałem co to za zapach , aż w końcu trafiłem i pozostałem wierny jego korzennej Wysokości
Lesio - od genialnego klasyka Chmielewskiej (a nie bez znaczenia jest moje nazwisko)
XL - bo brakuje mi 2 cm do 2 m
A tak wogóle miał być sam 'Lesio', ale jakiś "bydlak" już chyba go zajął, bo nie mogłem się tak zarejestrować.
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350