...we właściwym wątku. BTW, ja poglądy mam podobne (jak nie gorszeZamieszczone przez arturs
), ale porządek ponad wszystko.
...we właściwym wątku. BTW, ja poglądy mam podobne (jak nie gorszeZamieszczone przez arturs
), ale porządek ponad wszystko.
Jak zaczynałem korzystać z internetu chciałem znaleźć sobie nick który będzie unikalny.. I tak jakoś złożyłem pierwszą literę imienia z nazwiskiem ulubionego w owym czasie koszykarza..
Robert -> R + Outlaw (Charles Bo Outlaw) no i mam stosunkowo unikalny..
Kamil imię me i rok urodzenia 74ty
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No tak.. Ordnung must sein, Ordnung uber alles.. to chyba nie po szwajcarskuZamieszczone przez muflon
ale w pobliżu - przenosi się przez powietrze
Dobra, nie przeginam już :-D
Pozdr
AS
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
A co? Dziwne? Nie mogę?Zamieszczone przez AGO
Jak nie jak takZamieszczone przez arturs
![]()
Ostatnio edytowane przez lemina ; 28-05-2006 o 22:54
Moj nick wział się od nazwiska: Bil. Od dziecka wołali na mnie: 'Bilu' znajomi na podwórku, z czasem zacząłem się z ksywką utożsamiać i tak już zostało.
Tak przy okazji Canon-Board jest jedynym miejscem gdzie udało mi się mój nick zarejestrować bez przyklejonych cyferek na końcu. :-D
Na szczęście nie, u mnie jedna literka jest innaZamieszczone przez Przemoc
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja prawie zawsze prosze na PW delikwenta o poprawe. A ile juz mialem flejmow o to ze "jak smiesz mnie upominac, ja jestem dys i mi wolno, a poza tym mamy wolnosc slowa, pisze jak mi sie chce" itpZamieszczone przez arturs
- na takich pozostaje juz tylko pkt 6 + pkt 1 porzadkowych
.
Skad? a z dowodu. Tak sobie wziąłem do ręki , przeczytałem i spodobało mi się. Przeczytałem drugi raz i nawet zacząłem się tak podpisywać.....
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
U mnie takie małe zboczenie: perkusja - od podstawówki muzycznej do dyplomu Ak. Muzycznej. Następnie odkryłem, że są ciekawsze zawody. Mój nick pisany po polsku był za bardzo oklepany i mało unikalny-stąd te roszady z q.