Mój nick został wygenerowany przez jeden z programów, który używałem w pracy, był to po prostu mój login od imienia i nazwiska MA-Marcin DROZ - Dróżdż. Ksywę tę stosuje tylko w necie.
Mój nick został wygenerowany przez jeden z programów, który używałem w pracy, był to po prostu mój login od imienia i nazwiska MA-Marcin DROZ - Dróżdż. Ksywę tę stosuje tylko w necie.
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
Od imienia dość dawno temu (liceum), a tylko "01" dodałem bo sam "Robson" był już zajęty.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Moj jeszcze powstał za czasów pracy w BOR'ze![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Mój nick powstał kilka lat temu pod wpływem chwili, grałem często przez internet w Unreal Turnament, a tam wszędzie jakieś wymyślne nicki, większoś znajomych nie wiem czemu zamias Daniel mówią na mnie Danielo, a że jestem ze Stargardu więc stdanielo. W grze miałem [ST]_danielo potem skróciłem do stdanielo. Swego czasu byłem tak dobry w UT, że wiele osób mnie pytało co to za klan [ST]Pod tym nikiem grywam teraz w CS:S
Dawno, dawno temu, kiedy pojawila sie taka gra jak Red Alert i moj brat spedzal cale dnie przy komputerze sam tez postanowilem sprobowac. Zaczalem od utworzenia profilu nowego gracza. Trzeba bylo wymyslic nick. Nie mam najmniejszego pojecia dlaczego d.j.termos to pierwsza rzecz, ktora mi przyszla do glowy.
Z czasem pozbylem sie kropek by to uproscic i zmienilem "s" na "z". W kazdym razie djtermoz jest bardzo unikalnym nickiem - jeszcze nigdy nie spotkalem zeby ktos mial taki sam lub choc podobny.
Czasam w jakis grach komputerowych podpisuje sie tez jako djterror.
Kumple przechrzcili mnie tak jeszcze w ogólniaku![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Yogi Bear... Jak ktoś wyżej napisał Michały to Miśki i chyba nie trzeba dużo tłumaczyćJeszcze w podstawowce ktoś mnie nazwał "Yog"
Aktualnie kilka osób mówi na mnie "Yogi" na zywo ale bardzo tego nie lubie. Zdecydowanie bardziej preferuje nick zastępczy od nazwiska - Burza
![]()
Według niektórych mam czasami szalone pomysły........
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Hehe coraz lepsze lematy powstaja az czekam na temat "twoj pierwszy raz"
Moja ksywa to połaczenie towers - moje pseudo z ivy-pseudo zony.
Moje pseudo pochodzi z pierwszego roku na uczelni, po ostrej bibie przyszło mi do głowy aby zaczac chodzic na szczudłach kumpla z teatralki nie bede pisał jak to sie skoczyło ale ksywa powstała i jest do dzisiaj stosowana przez rodzine i znajomych :smile: