Strona 12 z 19 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 184

Wątek: skad sie wzial wasz nick?

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    No tak.. Ordnung must sein, Ordnung uber alles.. to chyba nie po szwajcarsku ale w pobliżu - przenosi się przez powietrze
    Dobra, nie przeginam już :-D
    Pozdr
    AS
    Hmm... taki purysta!
    Powinno być "über", umlauta łatwo znaleźć w znakach, a jak
    niełatwo to "ueber" ewentualnie
    Nie czepiałabym się, ale jak to miło czepnąć się Czepialskiego!
    Grüß!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No i dodam przez porządność, że "must'a" sie nie czepiam, bo już wcześniej oberwałeś
    Bez urazy oczywiście
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 13-03-2008 o 20:09 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Od prawie ośmiu lat jestem tatą Niny. Od 2006 roku także tatą Leny
    Kocham je obie równo, więc jak się będę rejestrował na innym forum, sprawię sobie nic "tataleny"
    5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia, Gnieżdżewo

Domyślnie

Nic oryginalnego, mmw - moje inicjały.

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    skad sie wziely wasze nicki?
    z głowy

kiedyś ludzie dociekali co to oznacza. Najciekawsze tłumaczenie było: "niebiańskie dziecię"
    tyle że z prawdą nie ma nic wspólnego
    pochodzi od nazwiska ale tak się pokręciło że punkty wspólne chyba tylko ja dostrzegam
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

swojego nicka wymyśliłem, gdy zacząłem swoją bytność w internecie, chyba podczas zakładanie konto na polboxie. Jest to połączenie imienia i nazwiska z małą kombinacją pośrodku, żeby to połączenie nie było tak osobiste.

No i teraz mam właśnie mały dylemat - prawdopodobnie w najbliższych miesiącach założę własną firmę foto i korci mnie, by ją ochrzcić "Woyd@Studio", ale obawiam się, że poza grupą znajomych, którzy znają mnie z tego nicka ludzie mogą nie kojarzyć, że chodzi o fotografią, i prawdopodobnie wymyślę coś z "foto" w nazwie

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Domyślnie

Kiedys dawno, dawno temu jak zaczynalem grac w CS1.5 (to nie ten CS od photoshopa ) musialem wymyslic jakiegos nicka. A ze niedlugo wczesniej skonczylem grac w baldur's gate, to mi to imie pewnego drowa pozostalo w pamieci.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    No i teraz mam właśnie mały dylemat - prawdopodobnie w najbliższych miesiącach założę własną firmę foto i korci mnie, by ją ochrzcić "Woyd@Studio", ale obawiam się, że poza grupą znajomych, którzy znają mnie z tego nicka ludzie mogą nie kojarzyć, że chodzi o fotografią, i prawdopodobnie wymyślę coś z "foto" w nazwie
    to jaki problem nazwać firmę po prostu "Woyd", a studio nazwać Studio Foto "Woyd", .(BTW jak będzie jednoosobowa działalność to i tak w nazwie bedzie musiało być imię i nazwisko)
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Mój nick wziął sie z czasów kiedy sie rejestrowałem na stronie ze zdjęciami wozów strażackich itp. Jako, że tematyka ogniowa musiałem mieć coś podobnego w nazwie. No i padło na jedną z moich ulubionych kapel, a dokładniej na ich najnowszą płytę:

Początki nałogu Awatar Sempoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mój nick... w liceum koledzy stwierdzili, że mam profil, jak sęp z bajki, gdy się głosno śmieję. Sęp jest za proste, semp też, sępu wymaga polskich znaków, a sempoo w końcu jest odczytywane przez wszystkie narody Świata

Znajomi zwracają się do mnie właśnie per Sempoo.
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Coś już napisał
    Miasto
    Nowa Ruda / Tunbridge Wells

Domyślnie

Kilka lat temu szukałem czegoś na potrzeby online i wyszło newday i tak już zostało. To wersja uproszczona historii mojego nicka.

Strona 12 z 19 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów