Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Publikacja zdjęć klienta w portfolio a pozew

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie Odp: Publikacja zdjęć klienta w portfolio a pozew

to wiem, ale chciałem jakieś triki marketingowe tak jak np kolega w poście niżej pisał, że daje zniżkę 10% jak się da zgodę na użycie wizerunku osobiście mi sie taki zapis nie podoba.
    Slyszełem różne pomysły. Macie coś żeby zachęcić ludzi do udostępnienia swojego wizerunku, ale żeby to było kulturalne

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez taniFotograf Zobacz posta
    jakieś triki marketingowe tak jak np kolega w poście niżej pisał, że daje zniżkę 10% jak się da zgodę na użycie wizerunku
    Ludzie twierdzą, że od wejścia w życie RODO jest to nielegalne (uzależnianie zniżki od zgody).
    Kiedyś słyszałem takie powiedzonko, że "dobra dyplomacja jest wtedy, gdy mówisz komuś 'sp...aj' w taki sposób, że sam się cieszy z nadchodzącej podróży". Przenosząc to na Twoje pytanie: jeśli klient będzie uważał, że to on odniesie większa korzyść z tego, że znajdzie się w Twoim portfolio niż Ty, to z radością się zgodzi, i co ważniejsze, nie odwoła po chwili zgody (na pewno wiesz o tym, że zgodę na wykorzystanie wizerunku można odwołać praktycznie w każdej chwili).

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez taniFotograf Zobacz posta
    to wiem, ale chciałem jakieś triki marketingowe tak jak np kolega w poście niżej pisał, że daje zniżkę 10% jak się da zgodę na użycie wizerunku osobiście mi sie taki zapis nie podoba.
    Slyszełem różne pomysły. Macie coś żeby zachęcić ludzi do udostępnienia swojego wizerunku, ale żeby to było kulturalne
    Kulturalnie mówisz ? Zawsze dostaniesz zgodę na udostępnienie wizerunku zgadzając się na TFP Z doświadczenia dopowiem, że po przesłaniu zdjęć zgoda znienacka przestanie obowiązywać Dlatego warto spisywać umowy.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów