zdradz bo strasznie ciekawy jestem![]()
No właśnie, po co zakładasz wątek jeśli nie chcesz nic zdradzić.![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Coronado poprostu uszczelnia puszke silikonem zamiast kupowac obudowe do podwodnej fotografi i ott cała tajemnicajestem ciekaw juz tych fotek :P
Jeśli tak, to bardzo ryzykowny eksperyment, Coronado może to przypłacvić stratą jakichś 800$.Zamieszczone przez guest1
No ale, w każdym bądź razie, powodzenia.![]()
DSLRs & lenses
ROTFLZamieszczone przez guest1
20Dset
maj łeb...
Z braku morza lub innego jeziora pod ręką pierwsze fotki będą zrobione w wannieZamieszczone przez guest1
![]()
Obstawiam jakieś chłodzenie cieczą matrycy dla zmniejszenia szumu
Pewnej ręki życzę!
Ja bym tam małego peltiera wsadził - tak jak to jest robione z kamerami CDD przy astrofotografii.
Jezeli cos 'ponizej' automatycznego czyszczenia matrycy badz stabilizacji w puszcze to...sie juz prosze nie pokazywac![]()
20D + 17-50 f/2.8 + ef 100/2.8 usm + 70-200/2.8 + 2x II ef + G5 + S3IS = www.bdx.deviantart.com
Hehe, jak widzę takie zabawy to żałuję, że sprzedałem 10D ;-) Co prawda po moich interwencjach to pewnie już niewiele by w nim działało, ale ile przy tym psuciu jest frajdy.... to Coronado wie ;-)