Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Wątek: Czy we wszystkich bezlusterkowcach ciężko ustawić autofocus

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Czy we wszystkich bezlusterkowcach ciężko ustawić autofocus

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nabiera znaczenia jak masz coś sfilmować w ciemnicy. Kiedyś używaliśmy w teatrze tych panasów i to jest tragedia. Co z tego że funkcje trochę jak w kamerze (choć i to dyskusyjne) jak po podbiciu iso jest kasza i zero DRa. Wystarczy że świetlik mocniej zaświeci i masz wyżarte światła albo smołę w cieniach. Nie chciałbym czymś takim pracować na co dzień. Być może mam zbyt duże wymagania ale pisanie, że to cud miód i orzeszki też powinno mieć swoje granice. Mam wrażenie że moja leciwa już kamera reporterska jedynie słusznej firmy daje lepszy obrazek - o funkcjonalności to nie ma co nawet pisać bo to miazga.
    mało filmuję (ale chcę więcej bo film to największa ze sztuk jak mawiał Lenin, a ostatnio wolę nakręcić dokumentacyjne "tu byłem tu ......" od zrobienia dokunetacyjnych zdjęć) ale oglądałem sporo filmów 4K z panasonika troche nmiej flagowego niż GH4 i moim zdaniem były niezłe - napiszę coś co zawsze piszesz przy moich postach kiedy opisuję że jak założę bigstoppera na cropowy korpus canona to dostaję kolorową sraczkę i cienie ze słabym detalem (a ogólnie wzorek w szumie i kolorową sraczkę to widzę nawet na iso 100 bez bigstoppera) - może warunki w których używaleś panasonika były zbyt trudne i na takie warunki porzebujesz lepszego sprzętu - może takie warunki to nisza i jakieś promile potrzeb filmowców, podobnie jak mocne filtry nd to nisza i jakieś promile zdjęć
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 02-05-2020 o 21:19

Uprawnienia umieszczania postów