Jedna z najlepszych galerii na cb, swietne zdjecia...
Jedna z najlepszych galerii na cb, swietne zdjecia...
Po prostu chce się powiedzieć "więcej, więcej, więcej...". W większości świetne zdjęcia, szczególnie studyjne.
Jarek 60538 mnie powalilo z nog!!!!!!!! istny Beksinski w najczystszej formi z jego najlepszych lat. to jest rzecz na ktora chce sie wydac pieniadze zeby miec na scianie!!!![]()
EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
www.djmal.pl
Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum
No, pełen szacun
I przepiękna modelka.
czasem zaglądam na twoją stronę.
Gratulacje. Jestem pod wrażeniem.
Szkoda, że tak rzadko tutaj umieszczasz foty - częściej bym odwiedzał twoje projekty (i nie tylko ja). Musisz się przypominać częściej :-)
Powodzenia i równie udanych prac życzę.
60546 - niski ukłon
No noo do takich rzeczy to juz trzeba mieć niebywałe umiejętności, zmysł kompozycji i wyobraźnie. Za poprzednikami ..szacunek.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Pracujesz na tablecie?
Świetnie to robisz!
Regulamin pkt 8