Niesamowite, kiedyś pozwolę sobie Ciebie dopaść i podpytać o co nie co![]()
Niesamowite, kiedyś pozwolę sobie Ciebie dopaść i podpytać o co nie co![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
przepiekna grafika. nie rozumiem jej, ale mega mi sie podoba;D
Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum
Lubię takie klimaty
--------------------
Efektowna ruda 6 niestety nie trzyma poziomu w linii brwi i to tę ekspresyjną i wyrazistą, wręcz niesamowitą fotografię zatapia w oceanie fotek mających małe formalnie ale znaczące wyrazowo niedoróbki. Nie znajduję uzasadnienia kompozycyjnego dla tego skosu.Do uratowania jak sądzę. Gratuluję.
450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.
Na następną wbitę do stoczni to chyba się wkurzę i przyjadę
Trójka genialna! Reszta też niczego sobie, za to w dwójce za mało symetrii/porządku.
Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum
"fiu fiu powiedział Ćwirek..."
Stocznia jak stocznia, fajne kadry, super klimat ale 60554 rulez (jak dla mnie), 60552 też robi wrażenie. Gratuluję fotografii, bo w przypadku tych ostatnich słowo zdjęcie nie pasuje. Pozdrawiam!
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
No mistrzu no! Nie na CB dla ciebie miejsce, tylko na jakiejś wystawie we Francji czy innym bajeranckim kraju!![]()