Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-04-2020 o 23:32
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To mógł skasować te dwie literki, jeżeli tak bardzo go ta prawda zabolała. Zresztą to nie jest istotne. W obecnej sytuacji rząd przygotował potężne wsparcie dla małych przedsiębiorstw. Wszystko jest na stronach ZUS i PUP. Wszystko można zrobić zdalnie, pliki są banalnie uproszczone, etc.
Ostatnio edytowane przez Bangi ; 27-04-2020 o 09:24
W dzisiejszym świecie Facebooków, Twitterów i innych "mediów" prawda jest bardzo względnym pojęciem i nie ma jedynej słusznej.
Szkoda tutaj przepychanek na polityczne tematy, tym bardziej, że jest to jedno z nielicznych miejsc, gdzie polityki nie widać, za co bardzo cenię to miejsce![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner