Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Raw

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Raw

Jeszcze jedna sprawa. Czy spamowaniem jest zadanie jednego pytania? Jeśli zada się pytanie w zakładce "dla początkujących" to oznacza, że użytkownik jest po prostu początkujący. Jeśli w zakładce dla początkujących zbiera się taką burę za normalne pytanie, to może nazwijcie to forum "PRO (zakaz wstępu dla początkujących)" lub po prostu stwórzcie może zakładkę "mega początkujący" gdzie będzie można zadać pytanie bez obaw, że zostanie się zmieszanym z błotem.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Raw

Cytat Zamieszczone przez bambo Zobacz posta
    Jeszcze jedna sprawa. Czy spamowaniem jest zadanie jednego pytania? Jeśli zada się pytanie w zakładce "dla początkujących" to oznacza, że użytkownik jest po prostu początkujący. Jeśli w zakładce dla początkujących zbiera się taką burę za normalne pytanie, to może nazwijcie to forum "PRO (zakaz wstępu dla początkujących)" lub po prostu stwórzcie może zakładkę "mega początkujący" gdzie będzie można zadać pytanie bez obaw, że zostanie się zmieszanym z błotem.
    Ale to może najlepiej zacząć od siebie, bo określanie innego użytkownika "prostakiem" i wyzywanie od "buraków" to przyznasz słaby początek ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów