Powodem spadku cen pamieci i to nie tylko Sandisk, ale ogólnie pamięci jest otwarcie nowej fabryki albo dwóch.Zamieszczone przez Tytus
P.S. Pozdrowienia z AK
Powodem spadku cen pamieci i to nie tylko Sandisk, ale ogólnie pamięci jest otwarcie nowej fabryki albo dwóch.Zamieszczone przez Tytus
P.S. Pozdrowienia z AK
Wpływ na ceny ma również sile umocnienie się złotówki wobec USD oraz EUR. Dolar jest najtańszy od 5 lat!!!
Poza tym pamięci to jednak sprzęt komputerowy a ten ma tendencje do szybkiej dewaluacji
pozdrawiam
20D + 40D + Canon kit 18-55 + +Canon 10-22 + Canon 70-200 2.8 L IS + Canon 100mm Macro + ruski 50mm z mieszkiem + statyw manfrotto
wiesz jak pamiętam z pobytu w Stanach to czego jak czego ale pamięci to tam się akurat nie opłaca kupować....Zamieszczone przez cogito
20Dset
maj łeb...
Raj dla tych, co chcą tanio, zmora dla tych, co chcą skorzystać z serwisu. Opinia większości, nie moja. A imię jego.... simmtech.
E. Kupujecie w jakichś dziwnych sklepach. W Białymstoku macie przecież na miejscu solidnego Falmara z Allegro. A w ogóle, to co to za sklep na rogu Warszawskiej/Pałacowej, bo ostatnio jak tam byłem nie widziałem nic komputerowego?
Dwa tygodnie temu w Los Angeles ceny pamieci (w RadioShack i Walmarkt) byly okolo 20-30% wyzsze niz u nas w MediaMarkt - jesli to moze byc jakims wyznacznikiem bo zeden z wymienionych sklepow nie jest najtanszy ale wszystkie sa bardzo popularne.Zamieszczone przez Tytus
Janusz