Ford Fiesta 1.1 (14lat) - z checia wymienie na 10D.
Na chodzie, codziennie nim jezdze i nie chce sie popsuc.
Szukam dobrego Fiata Brava (hatchback).
Ford Fiesta 1.1 (14lat) - z checia wymienie na 10D.
Na chodzie, codziennie nim jezdze i nie chce sie popsuc.
Szukam dobrego Fiata Brava (hatchback).
Ostatnio edytowane przez szwayko ; 29-05-2006 o 10:51
Metro - zazwyczaj Central Line
borkomar, Honda to HondaZamieszczone przez borkomar
.. moja nie jest pierwszej mlodosci a jezdzi az milo :-) .. przekonasz sie przy przegladach
!! co do Renault to nie wypowiadam sie odnosnie calej marki ale mielismy kiedys przygode, gdy tylne hamulce w Thalii samoistnie sie zablokowaly.. cyt. serwisanta w autoryzowanej (o zgrozo) stacji - "brud sie dostaje do bebnow i z czasem tworzy sie substancja na ksztalt kleju ktora blokuje szczeki" - kolejnym tekstem prawie zabil mnie na smierc - "to przeciez normalne"
![]()
![]()
w Hondzie na szczescie owa "normalnosc" wyglada zupelnie inaczej ;-) .. poza tym to japonczyk - pasuje do aparatu
![]()
Renaul Kangoo 1,5 dCi + przprogramowanie komputera w Ecusoft + 4 x 225/35/16' P-9000
Dużo miejsca na sprzęt a i lata całkiem nisko :-)
Szy
O, Epson wypuscil nowa wersje databanka? ;-)Zamieszczone przez swaligora
Laczki fajne ale czy ten rozrusznik na rope je uciegnie?Zamieszczone przez swaligora
![]()
Hehe, śmieszneZamieszczone przez muflon
![]()
W sumie nie jest źle :-) 90 kucy jakoś daje rade - jak się mu ałoży normalne gumk to w/g mnie za bardzo go buja na boki :-( a nie chcę zmieniać zawieszenia żeby nie stracić gwarancji![]()
Ostatnio edytowane przez swaligora ; 29-05-2006 o 11:37
Szy
Zamieszczone przez Kubak82
Sam ma Hondeino Civic
ale mysle za jakis czas coby sprzedac i kupic cos wiekszego a troszke starszego.
5D + L
he, he, tak mi się przypomniało - w kontekście klasyfikowania pojazdów - na kursie był fajny podział: przy wykonywaniu określonych manewrów (typu zawracanie itp.) wykonuje je się inaczej w zależności od tego, czy mamy napęd przedni czy tylny oraz inaczej gdy mamy słaby samochód (poniżej 200KM) czy nieco silniejszy...Zamieszczone przez swaligora
![]()
pozdro.,
m.
(a) 0-100 km/h - poniżej 5 sek.![]()
(b) 5-7 sek.
(c) 7-9 sek.
(d) 9-10 sek.
(e) 10-11 sek.
...
itd.
bo tylko to się w życiu liczy![]()
pozdro.,