Zgadza sie. Napisalem TDCi poniewaz sa popularniejsze. Ale zauwazcie, ze to nie jest TDIWiem, ze to jest czepianie sie, ale badzmy troszke bardziej precyzyjni. Roznica miedzy TDI a TDCi jest taka jak w przypadku 300D i D300. Niby to samo, nie?
Dobra, koniec o TDI. Dizle to i tak zlo![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 30-08-2007 o 11:39
No dobra to i ja:
Cytrynka Xsara 2.0 HDI Exclusive rocznik 2003
Silnik w wersji 110 konnej lekko podciągnięty softem na 136 koni. Przyjemnie się tym wyprzedza w trasie :wink:
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
CoNic a jak ze spalaniem ??
6,8 nieważne czy miasto czy trasa. Sprawdzone empirycznie na zalewaniu baku do pełnaAle ja mam trochę ciężką nogę
![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
vw właśnie odchodzi od pompo-wtryskiwaczy i przechodzi na tdci ...
nie wie ktoś gdzie można podkręcić tdci z focusa I 100km, czy to dużo daje ??
Ja jeżdżę rowerem.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link