Chevrolet Matiz?Zamieszczone przez Zielony
![]()
Chevrolet Matiz?Zamieszczone przez Zielony
![]()
rowerwkoncu nie mam 18 lat zeby miec samochod :-) choc umie juz jezdzic...
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
SUPER napiszcie tak jak goscie z jednego z forum foto w USA --- najpierw marka samochodu potem, miasto, potem gdzie trzymasz sprzet, sfotografuj swoj estanowisko pracy w domu .. sfotografuj sie przed swoim samochodem i domem .... kiedy wylatujecie na wakacje w tym roku .....Zamieszczone przez b'Art
I co .... złodzieje mieli baze danych ---- BEZCENNA ...
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Bardzo mądry punkt widzenia :-) Faktycznie te głupki z USA piszą np. na dpreview w swoich sigach wszystko, co ich identyfikuje w 100% i dokładnie opisuje ich stan posiadania. Niech się cieszą, że nie mieszkają u nas, bo już by musieli co niektórzy swoje sigi modyfikować :-))Zamieszczone przez tdf
IMO sondy typu "Czym jeździsz?", "Mieszkasz w bloku czy we własnym domu?" - zupełnie nic nie wnoszą, poza tym, że jakaś wąska grupa niedowartościowanych snobów upubliczni swój stan posiadania (nie zdając sobie sprawy z ewentualnych konsekwencji...). Może niedługo pojawią się sondy na temat "Jak długi jest twój ptaszek?" albo "Czy twoja żona regularnie szczytuje?" ;-)
A co do samochodów, to ja ostatnio dla poprawy kondycji zasuwam wszędzie na nogach i bardzo sobie to chwalę (przynajmniej nie uciekają mi ciekawe tematy do sfocenia).
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Nigdy nie wiadomoZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
![]()
Najczęściej wożę się Mercedesem lub Volvo.
( gmina ma nowoczesny tabor)
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Euro Bike - limited edition (znaczy.... rower poprostu). Samochód dopiero po ożenku czyli po wakacjach.
Rychu_lhotse
Przede wszystkim Focus Black Forest a jak pada to "pełnoletni" VW Golf 1.6D 570tys. na liczniku i zero problemów.....
EOSy
Komunikacja publiczna ;-) Ale moze niedlugo cos kupie... tylko prawo jazdy skoncze robic![]()
Muflon, może sobie kup F-16 ?będziesz mógł tym jeździć hehehe a w razie korków polecisz :wink:
Ja - Nissan Micra 1.0
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770