Strona 17 z 52 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 512

Wątek: Sonda. Czym jeżdzimy?

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atris
    ............Prywatnie Subaru Legacy 2.5R AWD ..............
    Cześć.

Szykuję się na coś takiego pod koniec roku, możesz napisać kilka słów swojej opinii o tym aucie.

Aby nie robić OT - obecnie jeżdżę trzyletnim Mondeo 1.8 i jestem z niego zadowolony.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    nie wydaje ci sie bo to to samo ... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
    BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
    bo to jedna GM-rodzina
    O silnikach wiedzialem ale nie wiedzialem ze ISUZU to takze GM.Ciekaw jestem jak wyglada porownanie Frontiery do tego Isuzu pod wzgledem jakosci - czy sa to auta identyczne czy identycznie wygladajace
    Teraz to wogole cudaki sie dzieja - Volvo nigdy nie bedzie takim Volvo jakim bylo bo Ford je wzial w swoje raczki.
    Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 31-05-2006 o 11:47
    5D + L

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar
    Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
    Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.
    Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.
    Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
    Dokladnie - Tylko nie wiem co sie dzieje, ze tak duzo silnikow TDCI przechodzi dosc czesto powazne naprawy Widzialem Mondziaka z 2002 z generalnym remotem silnika przy przebigu 80tys w ASO.
    5D + L

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

no coz ford nie moj faworyt ... ale jak zobaczylem prototyp mondeo to zmienilem zdanie. Szkoda, ze nie wszedl 1:1 do produkcji i go ogladzili
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Miasto
    Płock

Domyślnie

no coz ford nie moj faworyt ...
    Moj tez nie byl, zawsze Japoncami jezdzielem - ale moze czas zeby cos zmienic
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Zgadza sie. Dla przykladu podam, ze Opel Omega w US wystepuje pod nazwa Cadillac Catera
    Cytat Zamieszczone przez miklo
    A w Australii pod wsadzeniu motoru od Corvetty i małych zmianach istnieje jako Holden Monaro ;-)
    To juz nie to samo... Buda inna. Obecnie Monaro sprzedawane jest w usa jako Pontiac GTO. Z "malym" 6 litrowym silnikiem z corvety Ale fakt ze Holden bardzo duzo Opli ma ze swoim logo.
    ...

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Buda inna - ale sporo podzespołów w Monaro jest wprost z Omegi. Fajna zabawka

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

u nas tez moze sie doczekawy EAST VERSION w formie:
    FSO OMEGA 1.4i
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

u nas tez moze sie doczekawy EAST VERSION w formie:
    FSO OMEGA 1.4i
    To by byla profanacja

P.S.
    Szkoda, ze juz nie klepia tych aut w Europie

Strona 17 z 52 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni