Cześć.Zamieszczone przez Atris
Szykuję się na coś takiego pod koniec roku, możesz napisać kilka słów swojej opinii o tym aucie.
Aby nie robić OT - obecnie jeżdżę trzyletnim Mondeo 1.8 i jestem z niego zadowolony.
Cześć.Zamieszczone przez Atris
Szykuję się na coś takiego pod koniec roku, możesz napisać kilka słów swojej opinii o tym aucie.
Aby nie robić OT - obecnie jeżdżę trzyletnim Mondeo 1.8 i jestem z niego zadowolony.
Pozdrawiam
PrzemoC
O silnikach wiedzialem ale nie wiedzialem ze ISUZU to takze GM.Ciekaw jestem jak wyglada porownanie Frontiery do tego Isuzu pod wzgledem jakosci - czy sa to auta identyczne czy identycznie wygladajaceZamieszczone przez AGO
Teraz to wogole cudaki sie dzieja - Volvo nigdy nie bedzie takim Volvo jakim bylo bo Ford je wzial w swoje raczki.
Ogolne opinie o fordzie nie sa najlepsze ale Mondeo w nowej budzie w 2.0TDCI bym niepogardzil chyba:-?
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 31-05-2006 o 11:47
5D + L
Kiedyś mój ojciec jeździł Fiestą (rocznik gdzieś 95) auto miało 2 lata i było tragiczne, ciagle coś się sypało, trzeszczało i ogólnie kanał.Zamieszczone przez borkomar
Gdy po latach decydowałem się na Mondeo miałem pewne obawy. Przejechałem nim już 50 tyś. km i wszystko zawsze było ok, dzisiaj twierdzę, że Ford to solidny, zwykły samochód, bez finezji i wodotrysków, "auto do pracy". Gdybym wybierał jeszcze raz wziął bym 2.0Tdci, sąsiad ma takiego i na pełnym baku przejeżdża dwa razy więcej km niż ja benzynką.
Pozdrawiam
PrzemoC
Dokladnie - Tylko nie wiem co sie dzieje, ze tak duzo silnikow TDCI przechodzi dosc czesto powazne naprawyZamieszczone przez Przemoc
Widzialem Mondziaka z 2002 z generalnym remotem silnika przy przebigu 80tys w ASO.
5D + L
no coz ford nie moj faworyt ... ale jak zobaczylem prototyp mondeo to zmienilem zdanie. Szkoda, ze nie wszedl 1:1 do produkcji i go ogladzili![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Moj tez nie byl, zawsze Japoncami jezdzielem - ale moze czas zeby cos zmienicZamieszczone przez AGO
![]()
5D + L
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
To juz nie to samo... Buda inna. Obecnie Monaro sprzedawane jest w usa jako Pontiac GTO. Z "malym" 6 litrowym silnikiem z corvetyZamieszczone przez miklo
Ale fakt ze Holden bardzo duzo Opli ma ze swoim logo.
...
Buda inna - ale sporo podzespołów w Monaro jest wprost z Omegi. Fajna zabawka![]()
u nas tez moze sie doczekawy EAST VERSION w formie:
FSO OMEGA 1.4i![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
To by byla profanacjaZamieszczone przez AGO
![]()
P.S.
Szkoda, ze juz nie klepia tych aut w Europie![]()