O masz. A Ty jaką masz tam ksywkę?![]()
DominiqZamieszczone przez miklo
ale malo pisze. Wiecej czytam zeby wiedziec co mi sie popsulo
![]()
To ja tez się pochwalę.
Mój ulubiony pojazd w Chochołowskiej.
Ten tez jest tymi rencami składany.
www.maku-foto.pl/pub/CRW_2617.jpg
Ostatnio edytowane przez maku ; 30-05-2006 o 20:25
Jestem bardzo zadowolony. Zrobilem juz nim sporo mil po autostradzie, piachu, kamieniach i sniegu i dalej sluzy wiernie. Tylko zmieniacz do CD w weekend odmowil posluszenstwa a to duzy bol...Zamieszczone przez towersivy
![]()
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Chwilowo francuskie jeździdełko. Wkrótce (jak wyremontuję) czerwone Capri Mk1 '73
Szy
Albo mi sie wydaje albo to Isuzu wyglada jak Opel FrontieraZamieszczone przez Coronado
![]()
5D + L
nie wydaje ci sie bo to to samo... opel po prostu nie istnieje pod swoja nazwa w US i sa pontiac'i, isuzu, itp.
BTW w oplach (tych starszych) montowany byl silnik diesla z ... isuzu
bo to jedna GM-rodzina
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Zgadza sie. Dla przykladu podam, ze Opel Omega w US wystepuje pod nazwa Cadillac CateraZamieszczone przez AGO
![]()
A w Australii pod wsadzeniu motoru od Corvetty i małych zmianach istnieje jako Holden Monaro ;-)