Nie, no spoko.... Nie do mnie przecież ta oferta.... Ale teraz robi się tyle gniot... zdjęć, że faktycznie każdy może się pokazać... Ja tam wole się pokazywać gdzie indziej.
Zdrówko.
Nie, no spoko.... Nie do mnie przecież ta oferta.... Ale teraz robi się tyle gniot... zdjęć, że faktycznie każdy może się pokazać... Ja tam wole się pokazywać gdzie indziej.
Zdrówko.
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Może powiedzmy sobe szczerze, ten serwis ma utrzymać tylko jego właściecieli !!
Kretyński sposób na obniżenie wartość czyjejś pracy !!
Tylko tak dalej i będzie tak jak ze studentami ekonomi ... no na kasę to się nadają w mięsnym![]()
Nie wiem panowie dlaczego sie tak podniecacie, SP wyglada jak kazdy kolejny stock jakich jest tysiace w sieciBTW, Ciekawe czy pamieta jeszcze ktos NAF ktora przeksztalcila sie w peryskop.pl - aktualnie bedacy nieco ponizej peryskopowej
A swoja droga 0,60 pln fiu fiu
![]()
No tak... ten serwis ma w założeniu utrzymywać autorów serwisu... wolny rynek. Zdrówko.Zamieszczone przez wwwShutterPlanetpl
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Wszytsko ok tylko teraz wolalbym wydziergac pare tys., kupic domenke, oplacic transfer, wypozycjonowac, opracowac CMS-a i wio do przodu, po co sie meczyc miesiacami, latami robiac zjecia skoro mozna zostac posrednikiem ... nie ryzykujac nic a wkladajac miesiac dwa pracy. Druga strona medalu ... jesli potrzbuje zdjecia to szukam na zagranicznych stockach. Zeby zrobi te 100 zdjec ktore ktos sciagnie niezle trzeba sie namachac a sami wiemy jak to w PL jest z checia placania za cokolwiek co jest niematerialne ...Zamieszczone przez wwwShutterPlanetpl
Zamieszczone przez wwwShutterPlanetpl
18 529 to liczba fot które teoretycznie mógłbym do was wysłac![]()
![]()
![]()
Zapraszamy ;-)Zamieszczone przez Driver
Bartosz Wściseł
Jeżeli na plfoto pokazujesz nieudane foty to moglbym zobaczyc zdjecia ktore sprzedajesz i pokazujesz gdzie indziej?Zamieszczone przez zanussi
Pozdrawiam,
Bartosz Wściseł
faktycznie te 60 gr to troche smieszne.. mozna by sie rownie dobrze zlitowac i oddac je za darmo, a nawet jeszcze zrzec sie praw autorkisch.. przeciez tyle kosztuje paczka chusteczek!!
Proponuje zapoznac sie z oferta innych serwsiow stockowych i porownac to z SP w oparciu o polskie realia.Zamieszczone przez bartolomic
Pozdrawiam,
Bartosz Wściseł