Ja się pod koniec miesiąca wybieram w góry do Czech, to potestuje
Aszu, co to jest na awatarze?
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdańsk
//mj
a w ktora strone czech dokladnie jedziesz ?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Podejrzewam, ze Tomek juz wrocil bo wyjezdzal w styczniuZamieszczone przez thorin
![]()
dSLR jest jak dla mnie niezniszczalny.
tej zimy byłem na górze Jaworzyna Krynicka "obok" której mieszkam - ja mieszkam w Muszynie, chociaż prawnie rzecz biorąc szczyt Jaworzyny należy do Muszyny i nie powinien się tak nazywać i chyba się nawet o to gmina sądzi ale co tam - wyjechałem gondolą na szczyt , 9 rano, -23 stopnie o palcach zmarznietych i nosie nie wspominam, cały dzień do 17 tam przesiedziałem i aparat naprawdę dobrze się sprawował. nie było żadnych problemów.
poczytaj wypociny Viteza i Tomka Golinskiego to Ci sie zakreci w glowie od sposobu w jaki nalezy sie obchodzic z aparatem po wejsciu do domu zeby niezaparowal/odparowalZamieszczone przez fotomuka
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
:grin: Kiedyś był taki program jak to ekipa telewizyjna pojechała gdzies do Rosji zrobić reportaż na teamt zyjących tam ludzi... temperatura sięgała -40 stopniI problemem nie była nawet bateria wytrzymująca 5 minut ale sprzęt który w tej temperaturze kruszył się i rozpadał w rękach... więc ja tam eksperymentować nie będe choć może to dobry pretekst żeby zmienić później sprzęt... :grin:
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
wake up neo... wake up... dlaczego ja zawsze pisze takie glupoty po wstaniu z łóżka ?
![]()
Góry Izerskie, rzeczywiście zdążyłem wrócić http://labfiz.uwb.edu.pl/~tomaszg/fo...rni/index.htmlZamieszczone przez thorin