Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: CANON EOS M50 + obiektyw - Kilka pytań od zielonego.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: CANON EOS M50 + obiektyw - Kilka pytań od zielonego.

Wszystko jasne, ogromne dzięki raz jeszcze. Przygotowuję informacje już teraz, ale w sumie do urodzin jeszcze kilka miesięcy, a aukcje na Allegro na pewno się w tym czasie pozmieniają. W razie co, będę mógł napisać do Ciebie raz jeszcze przed samym kupnem, żeby się upewnić?
    Temat właściwie chyba można zamykać. Swoją droga, jak już będzie dostępny to będę miał do niego dostęp z linka?
    Jestem mega wdzięczny, pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: CANON EOS M50 + obiektyw - Kilka pytań od zielonego.

Cytat Zamieszczone przez pigor123 Zobacz posta
    Wszystko jasne, ogromne dzięki raz jeszcze. Przygotowuję informacje już teraz, ale w sumie do urodzin jeszcze kilka miesięcy, a aukcje na Allegro na pewno się w tym czasie pozmieniają. W razie co, będę mógł napisać do Ciebie raz jeszcze przed samym kupnem, żeby się upewnić?
    Temat właściwie chyba można zamykać. Swoją droga, jak już będzie dostępny to będę miał do niego dostęp z linka?
    Jestem mega wdzięczny, pozdrawiam!
    Nie ma sprawy Linki za kilka miesięcy mogą być nie aktualne, ale masz zdjęcia obiektywu i adaptera i wiesz czego masz szukać. W przypadku obiektywu to szukałbym właśnie w zakresie numerów 755xxxx do 7562571
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów