nie ma idiotycznych zdjęć, są tylko rożne gusta
a o gustach nie ma sensu dyskutować
możemy się śmiać z radzieckich fot ale słynny Foto-Knyt spod Warszawy ma się cały czas dobrze a bardzo od russiastyle nie odbiega
nie ma idiotycznych zdjęć, są tylko rożne gusta
a o gustach nie ma sensu dyskutować
możemy się śmiać z radzieckich fot ale słynny Foto-Knyt spod Warszawy ma się cały czas dobrze a bardzo od russiastyle nie odbiega
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
W Starym Kinie i okolicy można zrobić duuużo fajnych zdjęć. Mocno niewykorzystany potencjał miejsca
Dlaczego "nikoniarze" tak chętnie robią zdjęcia czarno-białe (muszą?), przecież i te nie wychodzą im najlepiej. Ostatnio zrezygnowałem też z obejrzenia zdjęć weselnych z Canona bo jakiś absurdalny obiektyw szerokokątny porozciągał tych z brzegu kadru a odchudził tych w centrum. Byłem na tej imprezie ale nie mogłem się przemóc aby obejrzeć te zdjęcia po kilku pierwszych z brzegu zwątpiłem w to że estetyka jest dostępna dla każdego fotografa. Impreza świetna a zdjęcia dno.
Jeszcze trochę a ktoś wpadnie na pomysł sesji ślubnej w publicznej toalecie to będzie dopiero hit
Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII
Teraz to na oddziale zakaźnym na czasie.
Ostatnio edytowane przez taniFotograf ; 11-08-2020 o 09:52
Oj słabo raczej. Ostatnie poprawne.
O obiektywach wiem prawie wszystko
5 i 6 bardzo fajne. Dwójki bym nikomu nie pokazywał ponieważ po pierwsze nic to zdjęcie nie wnosi, nie ma emocji gestów, ani momentu. Poza tym nawet nie widać co oglądają.
Głowa do góry, będzie co raz lepiej.
Po to chyba są takie fora? Żeby zbierać konstruktywną krytykę i poprawiac co trzeba? Głowa do góry, troche praktyki i będzie lepiej :-)
Ostatnio edytowane przez chrobok ; 07-07-2021 o 10:46