Sylwek, zawsze byłem tu częstym gościem i mimo kręcenia nosem bardzo Ci dopingowałem. Na pewno tak pozostanie. Tak trzymaj
P.S> Przedostatnie świetne.
Sylwek, zawsze byłem tu częstym gościem i mimo kręcenia nosem bardzo Ci dopingowałem. Na pewno tak pozostanie. Tak trzymaj
P.S> Przedostatnie świetne.
obserwujac ptaka pilnuje aby cos robil no i w tym momencie robie zdjecia , a to juz raczej nie moja wina ze kormoran czesciej wydala niz lowi ryby![]()
Kuba , domyslam sie ze jestes czestym gosciem tego watku , ale w tym momencie mam problem z ta 40d i chce to rozwiazacchodzi mi o ta ostrosc , na tym przedostatnim celowalem w glowe i nie zbyt ja tam widac
dzis bylem jeszcze raz i znow ustawilem na RAW i podkrecilem ostrosc na max , nigdy tak nie robilem , wszystko mialem na 0 , zobacze co z tego wyjdzie![]()
Kormoran w deszczu - piękny. Zdjęcia w deszczu mają w sobie coś czarodziejskiego..
Dlaczego ten ptaszor zanieczyszcza wode![]()
30D+pare szkiełek
doloze historyjke 3 zdjeciowa
widze biala czaple a obok siwa , ciekawy moment , wiec czemu nie zrobic zdjecia
na tym pierwszym planie jest galazka na ktorej przesiaduje kormoran , sobie mysle , szkoda ze go nie ma , byloby grupowe zdjecie
a oto on
a tu juz zdjecie bardziej na kormoranie skupionea w tle pokazane czaple
oczywiscie zdjecia sa zrobione przy mocniejszym swietle![]()
Ostatnio edytowane przez fotosc ; 08-10-2008 o 12:06
Ostatnio edytowane przez fotosc ; 12-10-2008 o 14:59
bajeczne te fotki:smile:
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2
Piękne te Twoje czaple, balet przy nich to mierne widowisko! Cudowne ptaki, sfotografowane znakomicie.