Strona 45 z 123 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 1222

Wątek: [fotosc] "PTAKI"

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    co myslisz o tym slepowronie ? nadal fotka padnieta ????
    Pytanie nie dotyczy bezpośrednio fotki, ale zadaję je kierując się względami czysto zawodowymi (przyrodnik): czy możesz podać (najlepiej na priva), gdzie spotkałeś tego ślepowrona (miejscowość, data, ewentualnie inne okoliczności)?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pogonus Zobacz posta
    Pytanie nie dotyczy bezpośrednio fotki, ale zadaję je kierując się względami czysto zawodowymi (przyrodnik): czy możesz podać (najlepiej na priva), gdzie spotkałeś tego ślepowrona (miejscowość, data, ewentualnie inne okoliczności)?
    Witam.. sądząc z profilu to gdzieś w New Jersey ;-)

Co do forek to całkiem ok, tylko jedna uwaga dotycząca wszystkich ostatnich - ostrość i obróbka w porządku jedynie rozjaśniłbym je oraz dał większe nasycenie bo trochę takie mało "świetliste"..

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Pogonus ; wybacz , ale wlasnie dotyczylo sie obrobki , bo jakos problem mam z tym kilka stron do tylu masz wiecej zdjec tego ptaszka , ja na tym zdjeciu zrobilem inaczej , niz na tamtych zdjeciach , a ze Cuba jest stalym obserwatorem mojego postu , wiec sie jego pytalem

arturs ; dzieki , za podpowiedz , pobawie sie jeszcze troche z tymi fotkami

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

wybaczcie mi ze jeszcze pomecze Was tymi kaczkami , ale ta pora roku daje dobre warunki ku im foceniu, dodam ze plaskodziob jest bardzo zadkim okazem w moich stronach i bardzo duzo uwagi mu poswiecilem , a i jednoczesnie Was tym mecze

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

na zakonczenie , ze sie zblizaja wanentynki , to cos extra z okazji tego dnia kaczyszki mi podarowaly
    12

jutro tu wroce , bo przygotowalem mewy i gesi

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sylwek kaczki robią bardzo dobre wrażenie. Kilka bym nieco rozjaśnił i może ze dwa wycofał, ale generalnie gratulacje. Coś ci zatrybiło z tymi ptakami

P.S> ślepowrona nie komentowałem, bo już tyle razy widziałem te fotkę..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Coś już napisał

Domyślnie

Hihi niezłe takie walentynkowe:-) Foty super i zazdroszczę obiektywu:-)

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Kaczki ok, bardzo mi się podoba 9 - taka ucieszona ;-),
    co do techniki to tak jak pisze Kubaman (i jak pisałem wcześniej) - troszkę jasniej i może więcej kolorków (ale troszkę) - może przyciemnij sobie monitor podczas obróbki..

Pozdr
    Artur
    P.S. A nie masz czasem zdjęć mandarynek (kaczek, nie owoców) - moje córki od czasu jak snowboarder pokazał mandarynki z rok temu co widzą kaczki na zdjęciach to pytają czy są mandarynki ;-)
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    wybaczcie mi ze jeszcze pomecze Was tymi kaczkami , ale ta pora roku daje dobre warunki ku im foceniu, dodam ze plaskodziob jest bardzo zadkim okazem w moich stronach i bardzo duzo uwagi mu poswiecilem , a i jednoczesnie Was tym mecze
    Poczułem sie zrelaksowany. Chciałbym zapytac jakim obiektywem były robione te zdjecia i czy uzywasz jakichkolwiek filtrów. Pytam ponieważ wedruje do mnie zza wody
    c. 100-400/..L i zżera mnie ciekawość czy tym mozna tak pieknie "malować" A co do filtrów to Twoja odpowiedź pozwoli mi na przygotowanie sie do ewentualnych dalszych inwestycji
    pozdrawiam
    Janusz

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Janusz ; obiektyw to staoogniskowy 400mn f/5.6L , zdjecia robie bez zadnych filtrow te kakczki byly robione popoludniowa pora tak aby nie bylo mocne swiatlo

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

arturs ; napewno gdzies mam ta mandarynke , u mnie nazywa sie wood duck mowiac szczerze nie chcialbym jej pokazywac , bo jest slaba ale przygotowuje sie juz do niej , bo to jest ciezki temat z nia ( plochliwa ) , mysle ze Twoje dziewczyny uzbroja sie w cierpliwosc i doczekaja sie fotki
    Poprawilem , a raczej sciemnilem monitor , i teraz mi jakos dziwnie wszystko sie widzi , ale zrobilem kilka fotek dla proby
    1

2

3

4

5

podczas wyczekiwania na jakis fajny moment kaczek , odwiedzila mi oto ta czapla o tej porze roku wiec kaczki poszly juz na bok

6

Strona 45 z 123 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów