Strona 36 z 123 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1222

Wątek: [fotosc] "PTAKI"

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

muflon, ale pojechałeś iczek i ja w jednym rzędzie - wydrukuję i powieszę na ścianie. Bardzo Ci dziękuję

Sylwek, gdzie ty dokładnie focisz te ptaszory? Wydaje się, ze miejscówka miodzio, może trochę cierpliwości brakuje
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    muflon, ale pojechałeś iczek i ja w jednym rzędzie - wydrukuję i powieszę na ścianie. Bardzo Ci dziękuję
    Mnie się rozchodziło tylko o umiejętności końcowej obróbki i prezentacji do WWW Coś co w ułamku sekundy na jednych zdjęciach widać (z innych przykładów: Ptaku, Jac, czy choćby Kavoo) a na innych nie. Tobie to zresztą też dopiero zaczyna wychodzić ;-)

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

byla okazja na 500mn ,juz nawet nie powiem za ile bo rozloszcze chyba wszystkich tu , ale nie , nie chce narazie dlugiego obiektywu, i wiem wiem ze czegos tym fotkom brakuje , ale sam nie wiem czego , mysle ze kiedys dojde do tej przyczyny teraz chce zmienic body na dimarka bo to jest podstawowy sprzet do ptakow , a i obiektyw do tego dokupie ktorys z tych co wyzej wymienilem , a poki co musze sie cieszyc tym co mam
    kuba .. miejsca mam zazwyczaj stale inawet wiem w ktorych godzinach osprey przylatuje na lowy , tam owszem dlugi obiektyw by zdal egzamin , ostatnio wlasnie mialem jego najblizej i dlatego jest tu na forum , a i to wybralem chyba najlepsza z tych co mam
    foce w stanie new jersey , a bielika w up state ny przy delewar okolo 3h jazdy jest odemnie. Wtym roku widzialem juz 5 bielikow , ale to jeszcze nie jest pora na nich, przylatuja tu z canady , bo jest im tam za cimno
    Ostatnio edytowane przez fotosc ; 25-10-2006 o 23:43

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Zdjęcia się przyjemnie ogląda.
    Po ilości ptaków widać, że masz dobre podejscie do nich.

Trochę chyba kadrowanie szwankuje i dlatego w odbiorze zdjęć występuję pewien niedosty - niby piękne ale czegoś brakuje.
    Może się mylę...

Jedno jest pewne - pozytywnie zazdroszczę trochę obcowania z takimi gatunkami z tak bliskiej odległości!

Widać mocny postęp w Twoich zdjęcia i myślę, że niedługo będą perfekt!
    Ba, jestem pewien!

Pozdrawiam serdecznie!
    Paweł

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

dzieki Pawek za pocieszenie , tez jestem tej mysli Bardzo malo zdjec jest tu cietych , wiekszosc ostatnio pokazywanych zdjec jest cala klatka , lub ciete tylko do kadru , to okolo 20% zdjecia
    Mysle ze to nie jest w tym przyczyna , tylko raczej , aparatu i mojej obrobki w PS , zobacze co bedzie i jak beda wydladac zdjecia po zmienie aparatu
    poki co tojeszcze sie pomecze tym sprzetem
    Co do ptakow , to czasami po 3h jezdze w jedna strone , aby jego wypilnowac, tez nie jest latwo , ale chyba odrobine latwiej niz w Polsce
    Jak bedziesz kiedys w moich stronach to z checia Ciebie oprowadze po moich miejjscach
    pozdr. sylwek

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

mnie chodziło o to, że skoro wiesz gdzie i kiedy rybołów się pojawia, to czemu prezentujesz fotki, gdy widać za przeproszeniem jego dupę w nieciekawym kadrze. Kadr i moment. Myślę, że tego głównie brakuje, poza tym jest coraz lepiej.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

kuba ja tez bym chcial miec nareszcie ze tak napisze jego w super pozycji
    1 lowi dosyc daleko od mojej czatowni
    2 zdarzylo sie ostatnio ze byl blisko mnie
    3 ze zawsze jak zlowi to leci w innym kierunku wybranym przezemnie
    4 zazwyczaj leci w tym kierunku , gdzie nie mam podejscia , takiego ,aby jego zlapac z dziobem i z ryba
    pokazalem ostatnio najblizsza akcje jego , ale sam widzisz jak ta fotka wyglada , moj aparat za wolno lapie ostrosc, nawet w all serwo, co to dla mnie jest dokuczliwe , odpuszcze mu i powroce do niego w nastepnym roku , juz cierpliwosci mi na niego brak

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Miasto
    Elizabeth , New Jersey
    Ostatnio edytowane przez fotosc ; 04-11-2006 o 04:14

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

witam ogladaczy
    oto wczorajsze fotki interesuje mnie Wasza opinia , czy widzicie roznice od poprzednich ??? czy pokazuje sie te brakujace w fotkach COS
    dodam ze wszystkie fotki sa troche ciete
    dzieki za pomoc

2

3

4

5

6

7

8

Strona 36 z 123 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów