sie ma
a wiec
1 - super
2- cos nie tak kolory swiatlo to chyba slonce nisko i tylko tyle dalo sie uratowac.
3- kosa pozazdroscic![]()
4 - super fota tylko skrzydlo ale rozumiem slonce z tylu
5 - niezle
6 takie sobie
7- o niebo lepsze niz 6.
to tylko moja opinia![]()
Pozdrawiam i czekam na jeszcze -3 zazdroszcze zawsze mi uciekaja teraz mam tylko 200mm a wiec sam rozumiesz super kadr.
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Te jesienne landszafty zpoprzedniej serii takie sobie (chociaz ten z 2 już bardzo przyjemny).
Ale ptaki z ostatniej serii wymiatają, 3-ka to mnie wręcz zamurowała.
Coraz częściej z przyjemnością śledzę Twoje update'y.
na 33 stronie jest kilka zdjec jeszcze tego samego kormorana , tylko w innych pozycjach![]()
Dzygit-Dublin ja wlasnie mysle nad zakupem 200mn , bo czasami brakuje mi krotszego szkla
perqsista .. dzieki![]()
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
mam jeszcze czas do konca roku , ale mysle nad 200mn f/2.8 lub 70-200 f /2.8
jeszcze sam nie wiem co wybiore
pierwsza czapla fajna, trochę niebo kolorystycznie nieciekawe, ale OK.
Drugie mi sie zupełnie nie podoba, trzecie zabałaganione.
Fotosc, myślałeś o zainwestowaniu w długą stałkę? (500 lub 600/4IS). Mając dojście do takich miejsc mógłbyś naprawdę sporo zdziałać.
(i jako bonus jakiś zaawansowany kurs obsługi PSprzy cenie obiektywu nawet nie zauważysz ;-) a fotkom ciągle brakuje dosłownie tego malutkiego ostatniego podciągnięcia... no nie wiem dokładnie czym, bo sam nie umiem ;-) ale tego, co jest np. w zdjęciach iczka albo ostatnich Kubamana)