No,no kolejny spec od super ptaków sie objawił. Gratuluję, świetne zdjęcia
No,no kolejny spec od super ptaków sie objawił. Gratuluję, świetne zdjęcia
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
dzieki
ale musze troche zdjecia pozmniejszac
pierwsze oraz drugie z trzeciej serii są the best! Ale te karmiące - tez mi bardzo pasują - choćby dlatego że w mojej galerii takich nie mam![]()
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Widać ptasia fotografia ostatnimi czasy zdobywa szturmem nasze forum.
Bardzo ciekawe zdjęcia. 1,2 - świetne 3 trochę słaba technicznie (brak ostrości) za to chwila była jak najbardziej godna uwiecznienia. 5 też bardzo mi się podoba. 4 i 6 również interesujące choć gałązki nieco przeszkadzają.
Pozdrawiam
Zigi
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
swietne fotkiNr 3 to chyba wiekszy crop ??
ps. pochwal sie czym robisz (obiektyw body)
ps2. moglbys ponumerowac zdjecia ??
ptaki fotografuje canonem 10d obiektyw 300mn f/4 +tc 1.4 Nastepnym razem ponumeruje fotki nazwami ptakow
Duzo czasu poswiecam fotografii tak ze sa tego wynikiZamieszczone przez TOKIN
ja tez jestem dumny z tego momentu A co do jakosci to jak bede mial odrobine szczescia to jeszcze raz powtorze sesjeZamieszczone przez kane
thx za infotak myslalem ze stalka robione
ps dodac numery mozesz poprzez edycje postu...![]()
Witaj kolego po fachuKlaniam sie nisko
Widze ze kolega zza ocenau, gatunki jakies takie zagramaniczne, ale mialo byc o zdjeciach..... mnie najbardziej przypadla do gustu czapelka za klimat i tło, choc kadrował bym nieco inaczej, jak dla mnie zbyt centralnie
Reszta zdjec do gustu mi nie przypadła za ....brak ostrosci , swiatlo, i kadr, zreszta ktos juz o patyczkach na pierwszym planie pisał .
W chwili obecnej fotografujemy tym samym szklem wiec szanse porownywalne
Pozrawiam zyczac WYPASIONYCH kadrów
Rafał Rawełda