Czy robisz coś poza zdjęciami, bo po ilości nowych zdjęć w tym wątku, wnioskuję że nie?
"Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"
pracuje 5 dni w tygodniuale kolejne dwa dni spedzam wlasnie na zdjeciach
![]()
już nie ma co pisać, tradycyjnie zdjęcia zajefajne![]()
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2
super fotki! masz podejście do ptakówkaczki w śniegu bardzo fajne, ale ten z rybą w dziobie rewelacja!!
generalnie nie przepadam za fotografiami ptaków ale w Twoim wydaniu to "inna bajka"
pozdrawiam
Sylwester, zacznij teraz myslec nad kadrem. Technike i sprzet juz masz. Pora zaczac robic zdjecia skierowane do tych, ktorzy sie znaja na fotografii przyrodniczej, i ktorych nie da sie kupic setnym zblizeniem czapli... Szukaj swaitla, kompzycji, bo stoisz w miejscu juz. Zaliczanie poszczegolnych gatunków kazdy z nas przerabial... teraz pora na troche artyzmu. A ujec gratuluje.
iczekdzieki za wpis
dawno Ciebie u mnie nie bylo
dzieki za uwagi , sa bardzo pomocne
![]()
caly czas sie ucze i czuje to ze stoje w miejscu , zee czegos jeszcze brak jest moim fotkom , mam nadzieje ze to przelame , ale aby to zrobic musze dalej focic , siedzac w domu , myslec nad kadrem nic mi to nie da , chce byc aktywny ze swoimi pracami moze mi sie uda przelkamac kolejna bariere![]()
...niezłe "ptasiory", tzn. zdjęciaPrzyczepiłbym się do braku ostrości na niektórych... Ogólnie na tak. Gratuluję i pozdrawiam
z dzisale slonce nie dopisalo