Podziwiam Cię za konsekwencję, coraz lepszy warsztat i naprawdę super wypatrzone sytuacje. Chciałbym nawiązać do dyskusji jaka rozpoczęła się w wątku Rafała (Ptaku), a chciałbym uniknąć dyskusji o Twoich zdjęciach w wątku Rafała.
Patrząc na kilka ostatnich zdjęć wydaje mi sie że Twoim zdjęciom do pełni szczęścia brakuje przede wszystkim świetnego światła, które jest widoczne niemal na każdym przedstawionym przez Rafała. Wydaje mi się że to jest sprawa absolutnie kluczowa. Druga sprawa (o której zresztą bardzo często wspomina Rafał) to dbałość o szczegóły takie jak tło. Zwróć uwagę pod tym kątem na zdjęcia z Twojej przedostatniej publikacji nr 1,3, a także na 3-kę z ostatniej. To tło rozprasza i wraz z nijakim światłem(oprócz 3 z ostatniej serii) IMHO znacząco obniża wartość tych fotografii. Moim zdaniem przezwyciężenie przez Ciebie wszystkich w/w niedociągnięć to kwestia czasu , doświadczenia (które zdobywasz w ekspresowym tempie), i motywacji, która jak na razie jest dla mnie imponująca.