musisz w koncu wrzucic jakies gnioty, bo nudza te wychwalajace, lecz monotonne komentarze... ;-)
musisz w koncu wrzucic jakies gnioty, bo nudza te wychwalajace, lecz monotonne komentarze... ;-)
No ja zasadniczo też zaglądam regularnie i z przyjemnością... ale komentowanie chyba rzeczywiście mija się z celem ;-)
hehe no to ja sie przyczepie ;-)
- 1, 12 - zaciemne, rozjasnil bym je o ~1EV ;-)
- 5 super moment/kadr ale swiatlo kiepskie :/ wiec ogolnie slabo... fak chcialbym miec takie "slabo"
, na 13 juz znacznie lepiej ze swiatlem i to bym zostawil jako alternatywe dla 5
- 10 - przeszkada mi to czarne tlo... wali sie na biedna kaczuszke niebo ;-)
ale ogolnie milo mi tu bedzie wrocic na kolejna porcje "smakolykow" 8)
[QUOTE=Jac;289962]hehe no to ja sie przyczepie ;-)
- 1, 12 - zaciemne, rozjasnil bym je o ~1EV ;-)
- 5 super moment/kadr ale swiatlo kiepskie :/ wiec ogolnie slabo... fak chcialbym miec takie "slabo"
, na 13 juz znacznie lepiej ze swiatlem i to bym zostawil jako alternatywe dla 5
- 10 - przeszkada mi to czarne tlo... wali sie na biedna kaczuszke niebo ;-)
1 i 12 - zachod slonca , juz koniec dnia byl
5 wschod slonca
w 10 w tle jest las i tu tez byl koniec dnia
pozatym unikam juz zwyklego slonecznego dnia , staram sie dodac cos jeszcze tym fotkom oprocz tylko ptaszka :grin:
adamek , ale ja Ciebie nie zmuszam do ogladania tychskrzydlatych stworkow![]()
Zdjęcia są rewelacyjnie chociaż sam gustuję w innych klimatach, nie mniej warto popatrzeć i pogratulować.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Fakt, że są piękne i masz także wiele ciekawych ujęć np. podczas "startu" czy jedzenia. A jaka ewolucja w porównaniu z tym jakie oceny na początku dostawałeś na tym forum![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
no ale jednak ciut za ciemno jest - jak dla mnie
spoko niech bedzie wschod tylko postaw ptaka w sloncu nastepnym razem, to bedzie lepiej - zdaje sie ze snowboarder ma sporo ptaszkow o zachodzie/wschodzie slonca... nie w cieniu ;-), zajrzyj
Czekam na nastepne