1,3i 5 jest nieostre???????????????Zamieszczone przez Zigi
1,3i 5 jest nieostre???????????????Zamieszczone przez Zigi
TAK...Zamieszczone przez fotosc
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
nie no co za opinia :-?Zamieszczone przez FOTOGRAF
5 jest nieostre a 1 i 3 ostre, wszak to widać gołym okiem... a w zdaniu Zigiego jest kropka przed 5
fotosc, bardzo mi się podoba nr 2![]()
dzieki :-D ,ze chociaz jedne zdjecie przypasowalo we wszystkim Tobie:-DZamieszczone przez Kubaman
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem wyrażnie iż 5 jest nieostra i dlatego odstaje od pozostałych. Przed 5) w moim poście stoi jak byk kropka. Swoją droga skoro kropki nie dostrzegasz to może i z okresleniem ostrości masz problemy i najwyzszy czas wybrac się do okulisty ewentualnie zmienić monitorZamieszczone przez fotosc
.
Pozdrwiam
Zigi
PS: Ostatnia seria jest już zdecydowanie ostra i podoba mi się.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Jak dla mnie zdjecie nr 2 jest slabe, za mocne swiatło, za ciemne tło , cienie nieakceptowalne, plamy w tle nie poprawiaja odbioru, nieostry i podwójny patyk na pierwszym planie tez szkodzi zdjeciu.
Fotosc w Twoich zdjecia notorycznie widze za duzo przypadkowosci, popracuj nad scena przed nacisnieciem migawki.
Zdjecie nr 3 to juz jest cos co jest bliższe mojemu ideałowi dobrego zdjecia...ładna kolorystyka, równomierne naswietlona scena, dobry moment.....ale gałazka na pierwszymi ostrosc
Pozdr
rafał gawełda
Pozdr
rafał gawełda
okulary nosze i monitor calkiem niadawno zmienilem:-DZamieszczone przez Zigi