tutaj to oni wygladaja jak normalni polocjancii ,a jeszcze powracajac do poprzedniego tematu to ja jak wyruszam na zdjecia to tez po calym dniu wracam![]()
tutaj to oni wygladaja jak normalni polocjancii ,a jeszcze powracajac do poprzedniego tematu to ja jak wyruszam na zdjecia to tez po calym dniu wracam![]()
Hehe, na trojce ciekawe ujęcie, a najbardziej podoba mi sie 5 i 6, 4 tez byla by dla mnie swietna gdyby nie te pale i troche za duzy kadr.
Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x
to jest specjalnie zrobione miejsce po to aby te i inne ptaszyska siadaly tak ze lepiej zeby byly hihi
Jak dla mnie jedynka najlepsza, a trójka z lekka nieostra.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
z pierwszej seri najfajniejsze 1 i 6 a z drugiej najlepsza to fotka nr 2, choc najlepsza moglabyc fotka nr 1 tylko ze sa na niej obciete stopy ptaka, oraz przeszkadzaloby mi to ze prawa noga jest nieostra
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
fotosc, większość tych twoich zdjęć jest nieostra niestety. Najlepsza i jedyna chyba OK pod względem ostrości jest 6 (i przy okazji mi się bardzo podoba) z poprzedniej serii oraz jedynka z ostatniej - ale dla odmiany obiciąłeś nogi![]()
Witamwiec kilka słow o zdjeciach
1. Byłaby bajka, ale to "specjalnie" postawione rusztowanie na ptaki "niespecjalnie" jest fotogeniczne, zalecam cos bardziej naturalnego ustawionego w taki sposób zeby ptaki tworzyły ciekawa kompozycje - inwencja nalezy do Ciebie
2. Bez ostrosci
3. Z cyklu - poranna kupa
4. patrz pkt 1
5. nieostre
6. poprawne
7 poprosze ten sprzet....bez tego Pana
U WAS fotografia dzikiej przyrody wyglada jak wędkowanie
Nastepna seria
1. Obciete nogi i perspektywa lipna, trzeba troche stare kosci potrenowac
2. Poprawnie, ale ten "kijaszek" nijak mi nie pasuje
3. Przypadowe zdjecie, przypadkowy kadr
Pozdr