Strona 109 z 123 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 1222

Wątek: [fotosc] "PTAKI"

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Zwłaszcza ten pierwszy piżmak z różkami - uroczy jest!
    Trochę za nisko obciąłeś, kopytek co prawda nie widać, ale przez to cięcie nogi wydają się za krótkie... Trzeba było ciąć poniżej miejsca, gdzie wiadomo że są, tylko schowane..
    A piżmaczek bardzi sympatyczny, szkoda że w Polsce robił szkody i że go ta norka prześladuje... Tak to jest, człowiek winny jak nie zostawia zwierząt w spokoju, w ich naturalnych środowiskach..

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta

Zwłaszcza ten pierwszy piżmak z różkami - uroczy jest!
    Trochę za nisko obciąłeś, kopytek co prawda nie widać, ale przez to cięcie nogi wydają się za krótkie... Trzeba było ciąć poniżej miejsca, gdzie wiadomo że są, tylko schowane..
    A piżmaczek bardzi sympatyczny, szkoda że w Polsce robił szkody i że go ta norka prześladuje... Tak to jest, człowiek winny jak nie zostawia zwierząt w spokoju, w ich naturalnych środowiskach..

pizmak praktyczniewcale nozek nie ma , tak zewyglada tak jak jest , no ale to tylko mi sie moze tak wydaje

kolejne ujecie rogacza

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

piękny
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Bardzo mi się podobaja Twoje zdjecia czworonogow, mimo uwag Ewy ze tam czy tu zle przyciete (wiesz Ona juz jest taka perfekcjonistka). Szczegolnie ze wszystkie zdjecia sa robione w takim ladnym swietle. Te jelenie to chyba u was sa w wolnym tlumaczeniu na polski nazywane "biale ogonki" czy jakos podobnie? U mnie w okolicy jest duzo jeleni europejskich, podchodza pod sam dom, ale aktywne są tylko noca i tylko przypadkowo mozna je spotkać przy wystarczajacej ilosci swiatła do fotografowania.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

majcz to samo jest i u mnie , jak juz jest ciemno , to wtedy wychodza na olanke , a kiedy jest fajne swiatlo , to ich nie ma
    Ewa wiem ze i ta fotka nie bedzie Ci sie podobac kadrowo , no ale ......

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

no tak , dopiero zauwazylem ze fotke juz pokazywalem wczesnie Ewa , lisek dla ciebie

ale tego ujecia chyba jeszcze nie pokazywalem

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Fajny Lisek! Ładnie wyodrębniony z otoczenia, widać, że VIP Zabrakło tylko światełka ładnego, żeby zaświeciło futerko, ale mieć ciastko i zjeść ciastko się nie da : Z moim Liskiem też mi się nie udało, śpioch był i późno wychodził na łowy. Twój pewnie też z tej serii
    Co do Rogacza to mnie się on podoba bardzo. Światło ma piękne i wszystko co trzeba. A że one nie na salonach, ale w lesie mieszkają - to i czyściutka kompozycja może się zdarzyć raz na sto razy. Las to las - zawsze coś rośnie nie tam, albo nie w tę stronę, co by nam się chciało. Jak się komuś nie podoba, niech se fotografuje martwą naturę albo kafelki w łazience.
    Lubię Twoje zdjęcia. Bardzo!

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

mimo tego trzeba sie starac aby zdjecie bylo idealne z lisem mialas piekna przygode , u mnie byl tylko chwile , potem czekalem i nic ale mysle ze sie w koncu z nim spotkam

cos z szuflady

Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

zabawy z 1000mmf/8

AFstrasznie wolny , tak ze lepiej nie ryzykowac i nie tracic czasu na dluzsza ogniskowa , ale przetestowac chcialem

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

hej jak duży jest ten stworek
    piękna fotka
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Strona 109 z 123 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów