Świetny Lisek! Bardzo mi się to zdjęcie podoba. Z jakiej odległości robiłeś?
Świetny Lisek! Bardzo mi się to zdjęcie podoba. Z jakiej odległości robiłeś?
Śledzę twoją galerię na digarcie, patrząc na pierwsze i ostatnio dodane zdjęcia widać ogromy progress![]()
Ewa , mam jeszcze kilka ujec tego lisa , na pewno kiedys polaze a teraz jakis tam futrzakktorego nie znam nazwy , zauwazylem go z daleka i czekalem az podejdzie blizej, dlugo to trwalo
obiektyw 200mm
a tu nowy namiocik ktory bardzo mi sie widzi , bo ma fajny fotelik w srodku i fajnie sie skladamysle ze Markowi sie spodoba
jak cos to daj znac
:-D
Ostatnio edytowane przez fotosc ; 19-11-2008 o 13:18
Futrzaczek fajny, chomikowaty jakiś?
A namiocik bomba! Czego to ludzie nie wymyślą!
to chyba jakiś bóbr chyba (po zębach sądząc), po kolorze sierści prawie jak igiełki od jeżozwierza...ale może to jednak świstak?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
fotosc, lisek jest pierwsza klasa ! rozmycie dodalo tylko malowniczosci temu zdjęciu
EOS 50D +BG-E2N+ EFS 17-85 IS | EF 50mm 1.8 II | CF8GB U4| LPro: Nova180AW
Ten ostatni futrzak to Piżmak amerykański (Ondatra Zibethica). Rodzimy gryzoń amerykański, na początku XX wieku sprowadzony do Europy gdzie lokalnie stał się przekleństwem niszcząc wały przeciwpowodziowe. Obecnie w Polsce dosyć rzadki wyniszczany przez innego przybysza z Ameryki - drapieżną Norkę amerykańską.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS